23.11.2022
Pique si Shakira, ca doi straini la meciul fiului lor. L-au aclamat frenetic, impreuna, dar separat

Din realitatile adultilor, la durerea copiilor. Caci nu poate fi usor sa-ti vezi parintii ca se comporta ca doi straini.

Pique si Shakira inca nu au gasit o formula ca sa-si vorbeasca, semn ca inca este multa durere acolo. 

Animatori, baloane, cadouri si un tort deosebit! Fetita Irinei si a lui Serghei Kovalsky, Anghelina a avut parte de o petrecere ca in povesti la aniversarea celor 3 anisori ai sai - FOTO/VIDEO

Artista de 45 de ani traverseaza probabil cel mai negru an al vietii. S-a despartit de tatal copiilor sai, tatal sau nu se simte bine, iar ea este anchetata fiscal de guvernul spaniol si risca 8 ani de inchisoare!

Pe de alta parte, Pique se simte foarte bine, are o noua relatie cu o tinerica, iar presa a descoperit ca infidelitatile sale nu sunt o noutate, caci fotbalistul a avut in trecut o aventura cu un cunoscut model din Israel, Bar Rafaeli, fosta iubita a lui Leo DiCaprio.

Recent, artista a aparut pe coperta Elle Magazine si a marturisit ca trece prin clipe negre, dar spune ca doar muzica a salvat-o.

Shakira are sufletul bucati de cateva luni, de la marea despartire. Si spre deosebire de fotbalistul recent retras din liga mare a fotbalului, artista nu are un umar pe care sa planga.

Gerard Pique si-a refacut viata cu tinerica Clara Chia, cu care este vazut in public din ce in ce mai des. Insa viata de tata nu i-o ia nimeni, cei doi fii pe care ii are cu cantareata il vor vedea in continuare in viata lor. Shakira a primit recent custodia intreaga asupra fiilor Milan, 9 ani, si Sasha, 7 ani.

Asta nu l-a impiedicat pe Gerard Pique sa vina la meciul lui Milan, la finala Cupei Catalonia. Din pacate, echipa baiatului a pierdut, insa ambii sai parinti l-au aclamat frenetic din tribune, ignorandu-se cu obstinatie.

Ariana Grande surprinde cu o noua transformare spectaculoasa de look. Si-a vopsit parul blond: „Esti uimitoare” - FOTO

Gerard Pique a venit la meci impreuna cu mama sa, bunica paterna a copiilor Shakirei, Monserrat Bernabeu, si cu tatal sau, Joan Pique.

Cantareata a fost insotita de fratele sau, Tonino Mebarak.

Reuniunea familiala vine la scurt timp de la vestea ca Gerard Pique isi va petrece Craciunul in Barcelona cu fiii sai, inainte ca acestia sa se mute definitiv la Miami, pentru a incepe o noua viata impreuna cu Shakira.

Articole din aceeasi categorie