24.12.2021
„Sunt fericita ca inca ma saruta inainte de somn si-mi spune - Te iubesc!". Svetlana Sainsus - mesaj emotionant de ziua fiului sau - FOTO

Fiul Svetlanei Sainsus implineste astazi 14 ani. Cu aceasta ocazie, fondatoarea site-ului caritate.md a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj in care spune cat de mandra este de Maxim-Cristian.

Svetlana a publicat o fotografie in care se poate observa cat de mult a crescut fiul sau. Cu ocazia implinirii celor 14 ani, aceasta a decis sa il surprinda pe baietel cu niste baloane de culoare turcoaz si argintiu.

In descrierea postarii Svetlana mentioneaza ca Maxim Cristian este un baiat respectuos si marinimos.„Imi spune des ca sunt prea buna mama pentru el si ca ma comport cu el ca si cum ar fi un copil ideal , dar el nu este... Este asa cum pentru fiecare mama este copilul sau. Maxim-Cristian, pentru ca Dumnezeu mi l-a daruit in seara de Craciun si este bucuria si dragostea mea neconditionata. Sunt mandra sa il vad in ce se transforma, un tanar respectuos, marinimos si un barbat adevarat. Sunt fericita ca inca ma saruta inainte se somn si-mi spune - te iubesc" si inca sper sa o faca mult timp inainte. Eu sunt recunoscatoare Domnului pentru asa copil minunat si sunt mandra ca am reusit nu usor, dar am reusit sa cresc un barbat adevarat. Sa fii sanatos puiul mamei ca de restul am eu grija sa intorc si muntii pentru tine doar sa fii fericit. 14 ani de cand sunt mama de baiat.”, a mentionat Sveltana.

Nume notorii, tinute spectaculoase si mult rafinament - toate la Fashion Soiree! Vezi cum s-a desfasurat cel mai stilat eveniment al anului - VIDEO

Postarea a adunat peste 1000 de aprecieri. Totodata, mai multi internauti au tinut sa-l felicite pe tanarul sarbatorit:„La multi ani fericiti ! Felicitari pentru educatia oferita.”, „Sa iti fie sanatos baiatul.”, „La multi ani binecuvântați Maximca!”, „Sanatate și succes în toate.”

„Vocea anului 2021”! Natalia Gordienko se poate mandri cu noul sau titlu: „Am primit un cadou foarte placut in ajun de Craciun” - FOTO

Svetlana Sainsus e foarte activa pe pagina sa de Instagram unde are peste 60 de mii de urmaritori. Aceasta este mama a doi copii, o fetita pe nume Lia si un baiat, Maxim-Cristian.

Articole din aceeasi categorie