24.12.2021
Nume notorii, tinute spectaculoase si mult rafinament - toate la Fashion Soiree! Vezi cum s-a desfasurat cel mai stilat eveniment al anului - VIDEO

Un eveniment plin de farmec si stil a avut loc ieri in capitala. Fashion Soiree editia de iarna s-a desfasurat in cel mai creativ mod si a avut multi invitati speciali. 

Fashion Soiree este unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase evenimente de moda din acest an. 

Designerii de la noi si-au prezentat colectiile noi, inspirate de sarbatorile de iarna. Tot ei urmeaza sa ne dicteze cum si cu ce sa ne imbracam in seara dintre ani sau de Craciun.

Pe podium au defilat mai multe persoane publice si vedete de la noi, care vor prezenta tinutele sclipitoare.

Horoscop 24 decembrie 2021. Comunicarea este cheia in aceasta zi, mai ales in dragoste

Otilia Dragutanu a fost organizatoarea acestui frumos eveniment si ne-a oferit mai multe detalii.

„In general acest eveniment noi il facem periodic. Este un concept interesant intrucat pe podium nu avem modele profesioniste precum la alte evenimente de acest gen, dar in schimb avem femei cunoscute din diferite domenii, carora le oferim oportunitatea sa incerce si acest rol.” a scris organizatoarea. 
 

La multi ani Ana Beregoi! Vezi cati ani a implinit artista si videoul aniversar care a acumulat 70 de mii de vizualizari in doar o zi - FOTO/VIDEO

Aceasta a mentionat ca oricine poate fi model la acest gen de eveniment, mai mult de atat Otilia a a invitat fetele curajoase care se vad pe podium sa ii lase un mesaj pentru o editia viitoare.

Cei doisprezece designeri au pregatit tinute inedite pentru sarbatorile de iarna. Acestea au fost purtate de femei din bussines, management cat si de artiste si jurnaliste, iar lista nu se incheie aici.

Articole din aceeasi categorie