24.12.2021
„Vocea anului 2021”! Natalia Gordienko se poate mandri cu noul sau titlu: „Am primit un cadou foarte placut in ajun de Craciun” - FOTO

Interpreta in varsta de 34 de ani, Natalia Gordienko a fost nominata cu titlul de „Vocea anului 2021”.

Pe pagina sa de Instagram, Natalia a postat mai multe fotografii de la evenimentul „Femeia anului 2021”, organizat de revista „Aquarelle”, unde a castigat titlul de cea mai buna voce a anului.

In imagini putem vedea cum interpreta tine in mana trofeul mult meritat si ochii ii sclipesc de fericire.

Dezvaluirile celebritatilor de la Hollywood care au fost abuzate sexual: „Imi doream sa mor in acele momente”

In cadrul acestui eveniment, Natalia a optat pentru o rochie mini, in paiete, cu diferite desene si culori pe ea si o pereche de sandale negre, inalte. 

„Pentru mine este o onoare, deoarece prima revista in care eu am aparut pe pagina principala a fost anume „Aquarelle”. Aveam atunci doar 18 ani si asta a fost un inceput grandios in viata mea, pe care eu si in ziua de azi merg cu mandrie”, a scris Natalia. 

De asemenea, interpreta a dorit echipei de la aceasta revista multa sanatate, bunastare si desigur ca, sa isi atinga toate scopurile pe care si le-au pus. 

„As vrea sa multumesc enorm tuturor oamenilor care au votat pentru mine. Am primit un cadou foarte placut in ajun de Craciun. Multumesc voua, dragii mei, pentru sustinere”, a mentionat artista. 

Petrecere cu parfum de femeie! Vezi atmosfera de la evenimentul „Femeia Anului 2021”, dar si vedetele de la noi care au stralucit la propriu - VIDEO

Nume notorii, tinute spectaculoase si mult rafinament - toate la Fashion Soiree! Vezi cum s-a desfasurat cel mai stilat eveniment al anului - VIDEO

In luna mai 2021, Natalia Gordienko a participat la Eurovision de la Rotterdam cu piesa Sugar si a ocupat locul locul 13. De prestatia interpretei s-a ocupat intens Filip Kirkorov, alaturi de care artista a legat o prietenie si participa la evenimentele mondene din Rusia.

Articole din aceeasi categorie