12.10.2022
Victoria Rosca - pusa pe slabit! Ce face actrita pentru a scapa cat mai repede de kilogramele in plus: „Odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti” - FOTO

Acum aproximativ o luna, Victoria Rosca a publicat un mesaj sincer pe retelele sale de socializare in care a vorbit despre lupta sa cu kilogramele in plus.

„Nu, nu-mi spuneti ca-s frumoasa si asa, ca ma enervez. Sa ai 33 de ani, cu metabolismul ca de 35, sa prinzi pandemia si la cat era totul de complicat… Te mai apuci sa te orientezi la un job, care nu e nici pe departe al tau. In pauze sa bagi in tine cofeli de la butsi cu tot felul de pirajoace. Sa te felicite lumea, crezand ca esti gravida, iar tu ai nascut cu 9 ani in urma. Sa te apuce striomurile, sa-ti comanzi rochii peste rochii largi si sa treci la pantalonii pe razanica. Un fel de retujai, numai ca mai drepti. Apoi, te prinzi ca gafui la trei scari in crusi ridicate. Fac sport. Crap normal. Beau apa. Si nu aiuresc. Atat pana ce.”, a mentionat actrita atunci, publicand si o fotografie din sala de forta.

Chiar daca nu a trecut prea mult timp din momentul in care a decis sa-si schimbe radical modul de viata, aceasta deja se poate bucura de rezultate frumoase.

In cea mai recenta postare a sa, Victoria a demostrat ca totul este posibil datorita muncii si perseverentei.

A indeplinit cel mai mare vis al fiicei sale! Laura Vetty - primul interviu dupa ce a aflat ca va deveni mama pentru a doua oara: „A izbucnit in lacrimi de fericire” - FOTO

Actrita a reusit sa slabeasca, insa a recunoscut ca nu se opreste aici: „De-ati sti voi cat am bocit primele 2 saptamani in masina. Si inaite de, dar mai ales dupa. Cum il tot sunam pe Viorel Vacari pe 10 ori pe ora sa-mi zica ca sunt cea mai frumoasa, desteapta si buna. Si el imi zicea tot ce-i venea pe limba numai sa ma incurajeze. Cand am pornit drumul salii, imi iesea mult prin parti. Acum, s-a mai strans oleaca. Stiu, am mult de lucru, tare mult inca. Dar odata ce m-am pornit, greu ma mai opriti!”.

Victoria Rosca este o actrita din Republica Moldova si autoare a proiectului „Zambarele”. Aceasta e casatorita cu Viorel Vacari. Cei doi sunt parintii unui baiat pe nume Ovidiu-Alexandru.

Valeria Capra, cu arma in mana! Vezi daca i-a reusit prezentatoarei stirilor PRO TV sa traga dintr-o pusca de tip Scorpion: „E o anumita adrenalina, m-am si energizat” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie