12.03.2022
Sotia secretarului rus al lui Vladimir Putin - reactie dura la adresa sanctiunilor americane: „Dumnezeu va judeca pe toata lumea si va pune totul la locul lui, inclusiv pe cei care influenteaza” - FOTO

Tatiana Navka, in varsta de 46 de ani, se afla in lista persoanelor sacntionate de Statele Unite. Campioana olimpica a reactionat public la aflarea vestii.

Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat al SUA, Ned Price, a anuntat de curand noile sanctiuni. De data aceasta, au impus sanctiuni secretarului de presa al presedintelui Rusiei, precum si familiei acestuia.

Dmitri Peskov, in varsta de 54 de ani, are cinci copii. Fiul cel mare Nicolae din casatoria cu Anastasia Budenna are 31 de ani, iar fiica Lisa cu Ekaterina Solotsinskaya are 23 de ani. Doi fii din a doua casatorie nu au implinit inca varsta majoratului si intr-un final o fiica de doar sapte ani impreuna cu Tatiana Navka.

Tatiana Navka a comentat masurile care i-au fost impuse. „Cum as putea reactiona la asta? Viata ne arata cine si cum influenteaza. Viata merge mai departe. Mi se pare ca Dumnezeu va judeca pe toata lumea si va pune totul la locul lui", a spus Tatiana intr-un interviu cu RBC.

Averea lui Vladimir Putin. E ireal cate miliarde de euro ar avea in conturi

Washingtonul a impus, de asemenea, sanctiuni impotriva lui Gennady Ziuganov, Viaceslav Volodin si a altor deputati care au facut eforturi pentru a recunoaste independenta republicilor populare Donetk si Lugansk.

Celebrul coregraf Mikhail Baryshnikov indeamna poporul rus sa ofere ajutor refugiatilor ucraineni: „Insusi cuvantul „rus” a devenit toxic si adevarul e ca adevarata Rusie e mai puternica decat Putin” - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie