22.09.2022
Sotia interpretului John Legend, modelul Chrissy Teigen a recunoscut ca a facut un avort in 2020: „A trebuit sa iau multe decizii dificile si sfasietoare”

Modelul Chrissy Teigen, care si-a pierdut copilul din cauza complicatiilor din timpul sarcinii in anul 2020, a dezvaluit recent ca acesta nu a fost un avort spontan, ci un avort intentionat. 

Potrivit modelului, medicii au convins-o ca starea ei necesita o interventie chirurgicala. Ulterior, Chrissy a ajuns la concluzia ca pe masa chirurgicala ei i s-a facut un avort. Despre acest lucru relateaza Hollywoodreporter.

„Am avut nevoie de mai mult de un an ca sa inteleg ca eu intr-adevar am facut un avort”, a recunoscut cu emotii Teigen, ceea ce nu a putut sa nu-i socheze pe jurnalisti. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

In anul 2020, ea si sotul sau, John Legend au anuntat ca micutul lor a murit la 20 de saptamani de sarcina. In anuntul lor, cuplul a mentionat ca acesta a fost un avort spontan. 

In 2022, la summitul „Bad Talk Day” al lui Propper Daley, modelul Chrissy Teigen a spus ca procedura la care ea si copilul ei au fost supusi a fost un soc pentru ea.

„Acum doi ani, cand eu eram insarcinata cu Jack, John si al treilea copil al meu, a trebuit sa iau multe dicizii dificile si sfasietoare. Aproape la jumatatea drumului a devenit foarte clar ca el nu va supravietui, iar eu nu as putea supravietui fara aceasta interventie medicala”, a spus ea. 

Potrivit lui Teigen, acum ea crede ca acest avort a fost facut pentru a-i salva viata. 

„Haideti sa-i spunem pe nume - a fost un avort. Un avort care mi-a salvat viata, insa a luat-o pe cea a copilului meu, care nu mai avea absolut nici o sansa. Am realizat ca acesta a fost un avort, ci nu un avort spontan, acum cateva luni. Eram atata de suparata ca nu am spus lucrurilor pe nume si ma simt atat de prost ca mi-a trebuit mai mult de un an ca sa-mi dau seama ca eu de fapt am facut un avort”, a spus modelul. 

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

In prezent, Chrissy si John au o fetita in varsta de sase ani, pe nume Luna si un baiat in varsta de patru ani, pe nume Miles. De asemenea, Chrissy este acum insarcinata. Ea si-a exprimat recunostinta prietenilor si medicilor pentru ingrijirea medicala de calitate si, de asemenea, a multumit familiei sale pentru sprijinul acordat. 

Chrissy a adaugat ca ea mereu a sustinut si sprijinit femeile care au fost nevoite sa ia decizia de a-si intrerupe sarcina. 

John Legend si Chrissy Teigen s-au cunoscut in 2007, pe platoul de filmare a videoclipului muzicianului Stereo. Relatia lor s-a dezvoltat lent, John a cerut-o in casatorie pe Chrissy abia in 2011. In 2013, cuplul s-a casatorit in Italia, langa lacul Como. Cuplul are acum doi copii. 

Articole din aceeasi categorie