25.03.2021
Lorena Bogza - o mama fericita! Fetita ei, Daria, implineste sapte anisori: "De sapte ani ador sa vad cum creste minunea - mai are un pic si e cat mine!"

Prezentatoarea PRO TV, Lorena Bogza, este o femeie fericita si o mama mandra de copilul ei. Astazi, Daria implineste sapte anisori. 

"De sapte ani sunt cel mai fericit om.

De sapte ani ador sa vad cum creste minunea - mai are un pic si e cat mine! 

La multi ani, Dariuta!", a scris Lorena pe pagina sa de Facebook.

Mesaj de Martisor de la Lorena Bogza. Ce le-a urat prezentatoarea PRO TV prietenilor virtuali

Interautii s-au grabit s-o felciite pe fata: "Sa va traiasca multi ani sanatosi si fericiti alaturi voi!", La multi anisori, felicitari, sa fiti mindri de ea si sa va bucure inimile !!!", La multi ani, Daria sa ai o copilarie fericita alaturi de familia ta".

Totul prinde forma dragostei. Lorena Bogza, fericita timp de 14 ani alaturi de sotul ei. Ce mesaj i-a adresat jurnalista: "Cam pe vremea asta, mi-am intalnit jumatatea"

Nu i-a fost alaturi, dar a felicitat-o virtual. Lorena Bogza si fiica ei, Daria i-au cantat "La multi ani" mamei sale

Pe scena e ca pestele in apa. Fetita Lorenei Bogza, Daria, a dansat in cadrul lectiei deschise de la TeoDance. „Ma bucur ca au ce face in timpul liber, iar asta le place.”

Lorena Bogza si Iurie Nastas s-au casatorit in 2014. Pe data de 25 martie a aceluiasi an, cei doi au devenit parintii unei fetite pe care au numit-o Daria.

Echipa perfecte.md ii ureaza Dariei o copilarie fericita alaturi de parinti!

Articole din aceeasi categorie