14.09.2022
Sophie Turner si Joe Jonas - prima aparitie publica dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Vezi cat de bine arata actrita - FOTO

Ieri, Sophie Turner si Joe Jonas si-au facut prima aparitie publica la un eveniment monden de cand au devenit din nou parinti. Cuplul a pasit pe covorul rosu la premiera filmului „Devotion”  care a avut loc la Festivalul International de Film de la Toronto.

Vedeta care a jucat in popularul serial „Game of Thrones” a aparut in public intr-o rochie cu paiete, lunga pana in pamant. De asemenea, Turner a avut o aranjare a parului lejera care a constant din bucle.

Sotul ei a preferat sa poarte un costum format din pantaloni si sacou, renuntand la camasa.

Miley Cyrus a fost data in judecata de un fotograf. Motivul este unul neasteptat

Recent, actrita si sotul ei au devenit parinti pentru a doua oara. In ciuda faptului ca Sophie a nascut o fiica in urma cu doar o luna, aceasta a revenit deja la silueta sa supla.

In 2019, Sophie si Joe Jonas s-au casatorit in secret in Las Vegas, iar o luna mai tarziu, indragostitii au jucat o nunta grandioasa, la care au participat rudele si prietenii lor.

Leonardo DiCaprio si Gigi Hadid au fost surprinsi impreuna de catre paparazzi. Vezi cat de dragut comunicau cei doi - FOTO

Articole din aceeasi categorie