14.09.2022
Miley Cyrus a fost data in judecata de un fotograf. Motivul este unul neasteptat

Miley Cyrus a fost data in judecata pentru ca a publicat in mediul online o imagine cu ea facuta de fotograful Robert Barbera. Barbatul a descoperit faptul ca anul trecut, fara acordul lui, cantareata a distribuit fotografia pe Instagram.

Fotograful sustine ca Cyrus incalca drepturile de autor. Cantareata nu a cerut permisiunea de a publica poza si nu a cumparat-o oficial. In acest sens, Barbera a decis sa o dea in judecata pe Miley.

Documentele spun ca, potrivit fotografului, cantareata a beneficiat financiar in urma publicarii imaginii sale cu incalcarea drepturilor de autor, ceea ce a crescut si traficul pe contul ei si veniturile din vanzarile de muzica.

O familie fericita! Natalia Barbu - imagini rare alaturi de sotul sau, milionarul Nicolae Sota si fiul, Victor: „Barbatii mei” - FOTO/VIDEO

El afirma ca „folosirea necorespunzatoare a fotografiei a subminat, daca nu a distrus, potentialul de a vinde imagini”. Robert Barbera solicita despagubiri.  

Anul acesta acelasi fotograf a dat-o in judecata pe Dua Lipa pentru ca i-a folosit poza, insa mai apoi cei doi au reusit sa rezolve problema in afara instantei, cantareata a sters pur si simplu fotografia lui Robert Barber.

Miley Cyrus este o cantareata si actrita americana. Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute cantarete din S.U.A si este cunoscuta pentrul rolul ei din seria Hannah Montana.

Lilia Rosca - soacra mare! Afla cum s-a simtit interpreta la nunta fiului sau, dar si cum se intelege cu nora sa: „Mi-au dat si lacrimile” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie