23.10.2023
Somnul bebelusilor este foarte important! Afla de la Daniela Camerzan cum obisnuim bebelusul cu schimbarea orei, dar si ce reprezinta sunetele albe - VIDEO

Intr-o saptamana trecem la ora de iarna, iar asta le poate da batai de cap parintilor. Cum facem trecerea mai lina, a povestit Daniela Camerzan in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Daniela Camerzan a dezvaluit cum ar trebui sa imbracam un copil la somn ca sa nu ii fie prea cald sau frig: „Un copil care are un disconfort, ori ca ii este foarte frig, ori ca ii este foarte cald o sa se trezeasca foarte des. Iar pentru a verifica daca ii este fig sau cald, punem mana pe omoplati, spate sau piept si vedem daca este rece inseamna ca ii este frig”.

„Un copil ce stie sa doarma cu mult mai usor trece prin viroze, prin toate chestiile astea, respectiv cand copilul stie sa adoarma independent, cand are un regim potrivit, chiar si daca se trezeste mai des mult mai usor readoarme. Ii putem da un medicament, ii putem curata nasucul si sa-l punem inapoi in pat si sa adoarma bine mersi”, a mai adaugat Daniela.

Karmella - marturisiri sincere despre muzica, prieteni si planuri de viitor: „Ma stradui sa nu supar pe nimeni” - VIDEO

Sambata viitoare trecem la ora de iarna, ceea ce inseamna ca acele ceasornicului se duc cu o ora in spate. Daniela Camerzan a mentionat: „Mai mult noi maturii trecem mai greu peste perioada asta, dar pentru copii o zi doua si gata. Cand copilul stie sa doarma, atunci ii este mult mai usor sa se obisnuiasca si cu schimbul orei”.

Iuliana Beregoi, coplesita de cadouri! Cum s-a fotografiat artista langa bolidul ei de 100 de mii de euro - FOTO

Daniela a mai vorbit si despre sunetele albe: „Sunetele albe impiedica suntele din jur sa deranjeze somnul copilului, noi avem nevoie sau de sunete albe sau de liniste. Nici noi nu o sa putem dormi cu galagie, ori o sa avem un somn superficial sau o sa ne trezim foarte des. Sunetul alb nu este o asociere, dar este un semn ca vine somnul”.

Ana Cernicova si Catalin Lungu s-au separat? „Pana aici a fost viata noastra conjugala” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie