23.10.2023
Iuliana Beregoi, coplesita de cadouri! Cum s-a fotografiat artista langa bolidul ei de 100 de mii de euro - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,3 milioane de urmaritori pe contul de Instagram si este una dintre cele mai iubite artiste din Republica Moldova si Romania.

Succesul i-a adus o multime de beneficii, asa ca artista isi permite orice moft. La 19 ani, Iuliana Beregoi conduce un Porsche Macan, in valoare de peste 100.000 de euro.

Masina a primit-o in dar la majorat, iar in urma cu cateva luni, artista si-a dus bolidul intr-un salon de tuning. Ce a iesit e deja viral pe TikTok!

Iuliana si-a personalizat masina si a optat pentru o nuanta de roz pudrat. In filmuletul care s-a viralizat pe TikTok, managerul artistei, Catalin Dascalu, spune ca este prima masina din Europa care are aceasta culoare.

Enrique Iglesias pare ca uitat cum sa cante. Fanii, socati dupa ultimul lui concert - VIDEO

Recent, artista s-a fotografiat langa bolidul ei si a postat imaginile pe Instagram. Iuliana le-a starnit curiozitatea fanilor dupa ce a aparut cu un buchet imens de trandafiri albi. Si acesta nu este singurul cadou pe care artista l-a aratat fanilor. Vedeta s-a fotografiat langa un portret imens cu chipul ei.

„Esti mai frumoasa ca acel buchet!”, „Cat de frumoasa poti fi!”, „Minunata!”, „Cea mai frumoasa fata!”, „Ai dat trendul cu poza asta”, sunt doar cateva dintre sutele de mesaje primite de Iuliana pe contul de Instagram. Discreta din fire, artista nu a dezvaluit cine este persoana care a surprins-o placut.

Ana Cernicova si Catalin Lungu s-au separat? „Pana aici a fost viata noastra conjugala” - VIDEO

Intr-un interviu recent, Iuliana Beregoi a tinut sa sublinieze ca este singura si ca in momentul acesta nu este implicata in nicio relatie.

 „Am si eu crush, sa zic asa. Pe cineva in viata mea personala nu am. Dar cand o sa am si o sa fiu pregatita sa fac asta public, neaparat o sa fac. Eu consider ca oamenii se indragostesc o singura data in viata si pot sa spun ca nu, nu am fost indragostita”, a declarat ea, pentru un post tv.

Articole din aceeasi categorie