05.07.2022
Solistul de la „The Motans” a facut dezvaluiri despre viciile cu care s-a confruntat in trecut. Cum a reusit sa scape artistul de obiceiurile nocive - VIDEO

Iubirea fata de persoanele dragi l-au ajutat pe cantaret sa puna pe stop obiceiurile proaste si negative pentru sanatatea sa. Cum i-a reusit si ce l-a facut sa isi schimbe modul de gandire vedeti in articolul de mai jos.

Denis Roabes, cunoscut ca „The Motans”, este unul dintre cei mai ascultati si admirati artisti de la noi. In varsta de 32 de ani, cantaretul din Republica Moldova a facut furori datorita calitatilor sale vocale, dar si a pieselor cu care nu a mai iesit din topuri. Solistul trupei s-a facut remarcat prin interpretarile specifice, dar si cu ajutorul melodiilor pline de metafore si semnificatii. 

Uimitor! Dupa succesul absolut al primei sale colectii, Doina Stratan da lovitura cu 13 piese vestimentare noi prezentate la Saptamana Modei de la Bucuresti. Vezi cum a surprins de aceasta data desginer-ul - FOTO/VIDEO

Nu de mult, artistul a marturisit ca s-a luptat cu vicii de care a reusit sa scape printr-o metoda pe care tocmai el si-a impus-o. 

Cum a eliminat obiceiurile toxice din viata sa
Denis Roabes a reusit sa stranga sute de fani in decursul a cativa ani petrecuti in Romania. Vedeta a colaborat cu cei mai faimosi artisti de la noi si a patruns in sufletele a mii de ascultatori prin piesele scrise chiar de el. Desi pare ca totul a fost roz in viata sa, cantaretul a dezvaluit ca s-a confruntat cu adictii care ii puneau corzile vocale in pericol. „The Motans” a fumat multi ani la rand, insa de curand a reusit sa scape de acest viciu.

„Am fumat foarte multi ani, neserios as spune. Eu iubeam sa fumez doua, trei luni, dupa care ma lasam. Simteam ca imi ajunge. Insa de curand m-am lasat. Am o tehnica foarte buna de lasare a fumatului. De fiecare data cand vreau sa il las, imi pun un deadline.

De exemplu, incepand din ziua de azi, eu nu o sa fumez nicio tigara. Si ii spun unui om pe care il iubesc foarte mult si in fata caruia nu pot sa imi incalc cuvantul, ca ii promit ca nu o sa mai fumez nicio tigara. Si atunci trebuie sa ma tin de cuvant, pentru ca nu pot sa imi incalc cuvantul in fata sa”, a sustinut Denis Roabes. 

Valentina Nafornita - dezvaluiri sincere despre tatal sau! Artista a recunoscut ca niciodata nu s-a uitat cu atata admiratie la un alt barbat, precum se uita la el: „Cand ma gandesc la el, simt dragoste” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie