05.07.2022
Uimitor! Dupa succesul absolut al primei sale colectii, Doina Stratan da lovitura cu 13 piese vestimentare noi prezentate la Saptamana Modei de la Bucuresti. Vezi cum a surprins de aceasta data desginer-ul - FOTO/VIDEO

Doina Stratan este una dintre cele mai urmarite si apreciate prezente de pe Instagram-ul moldovenesc. Aceasta este cunoscuta datorita iubirii aparte pentru moda si a tinutelor impecabile distribuite zilnic pe blogul sau personal.

Din pasiunea pentru frumos si creatie, Doina a lansat prima sa colectie Liss couturee, care a cucerit maxim publicul de la noi. Colectia designer-ului contine 6 modele, mai exact o capsula vestimentara, pentru ca articolele intre ele pot fi si ele asortate: „Sunt niste expresii ale Barocului intr-o capsula frumoasa pentru femei.” , a povestit frumoasa bloggerita.

Victoria Lungu - aparitie surprinzatoare langa un barbat tanar si foarte talentat! Vezi despre cine este vorba, dar si care este legatura celor doi - FOTO

Dupa aceast debut fabulos a urmat si o colectie speciala de rochii pentru fetite. 

Se pare ca gustul succesului devine tot mai drag Doinei, iar dovada este evolutia extrem de rapida si motivatia pentru crearea a tocmai 13 articole vestimentare noi intr-un timp record.

Cu siguranta numele Doinei se va auzi mult mai departe intrucat bloggerita isi doreste sa evolueze, iar colectiile sale sa fie cunoscute la nivel international.

Valentina Nafornita - dezvaluiri sincere despre tatal sau! Artista a recunoscut ca niciodata nu s-a uitat cu atata admiratie la un alt barbat, precum se uita la el: „Cand ma gandesc la el, simt dragoste” - VIDEO

Saptamana aceasta, desginer-ul a ajuns la Bucuresti: „Astazi merg la Bucuresti insotita de 22 modele care vor defila pentru colectia brandului @liss.couturee. Inca 13 produse vestimentare noi! O echipa bine organizata si un melanj de emotii! Am visat mult la acest moment! Anticipat vreau sa multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi in aceasta perioada! Va iau cu mine sa vedeti ce se intampla in culise.
GBUCHARESTFASHIONWEEKOFFICIAL”,a scris entuziasmata aceasta. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie