27.02.2022
Sofia Vicoveanca plange pentru Ucraina. Artista a mai trecut printr-un razboi: „Retraiesc toate momentele de amar”

Sofia Vicoveanca sufera profund dupa ce Rusia a atacat Ucraina si isi reaminteste cum, atunci cand era un copil, parintii ei si-au abandonat toata agoniseala si s-au refugiat de teama razboiului. Suferinta celei care i-a dat viata o tulbura si acum.

„Mama m-a luat in brate si ne-am refugiat. Nu am amintiri, nu aveam decat doi ani. Apoi a venit tatal din prizonieratul de la rusi.

Acum retraiesc toate momentele de amar, de jale, incarcatura mamei mele. Numai ea stie ca toata bruma muncii adunate de-o viata a ramas acolo. A venit, eram mica, m-a luat in brate, a luat ceva merinde, schimburi, dar nu a uitat sa isi ia camasa si basmaua de mireasa. Ce i-o fi spus sufletul ei atunci, nu stiu. Pe mine ma incarca.

Trecutul i-a rascolit sufletul! Fotograful Gabi Hadiev si-a amintit de anii traiti in Ucraina: „Cum sa dormi in pat cald, cand stii ca cineva sta pe marginea drumului pe la vama si asteapta luat la cineva acasa” - FOTO

Eu traiesc cumplit si ma mai rog la Dumnezeu sa opreasca setea si foametea si sa intinda teritoriile, sa se gandeasca la amarul oamenilor. Mereu zic asa „Doamne, faca-se Voia Ta”, ca El hotaraste tot. Este foarte trist si sufletul meu plange alaturi de cei care acum traiesc vremuri pe care le-am trai si eu si mama mea”, a povestit Sofia Vicoveanca.

„Pacea este singura cale!”: Stephen King, Jared Leto, Cardi B si alte vedete occidentale - despre evenimentele din Ucraina

 „Lacrimile celor care acum sufera sa stiti ca sunt impreuna cu ale mele. Ma rog pentru linistea lor, pentru pace, nici nu am putere sa mai spun ceva. Dumnezeu sa ii ajute sa nu traiasca vremuri grele, dar de fapt le traim”. 

Articole din aceeasi categorie