08.04.2022
Soacra prezentatoarei TV Ekaterina Strizhenova - internata in spital dupa ce a citit informatii ca nora sa ar fi emigrat din Rusia! Femeia i-a amenintat pe cei care raspandesc falsuri: „Ofer exact o zi tuturor celor care au scris stiri false despre..” - FOTO

Ekaterina Strizhenova, in varsta de 54 de ani, a raspuns acuzatiilor care o invinuiesc ca ar fi emigrat din tara. Prezentatoarea TV a asigurat ca ii va pedepsi pe cei care raspandesc falsuri despre ea.

Vedeta de la Pervii Kanal s-a intors recent din Armenia. Prezentatoarea TV nici nu-si putea imagina ca plecarea ei temporara din tara ar provoca un asemena scandal, intrucat Ekaterina a fost acuzata ca ar fi plecat brusc din Rusia.

Gazda emisiunii „Vremea pokajet” a facut o declaratie publica.

Actorul belarus Dmitri Tankovich a incetat sa mai comunice cu cunoscutii sai din Rusia: „Dispretuiesc aceasta natiune!”

Ea s-a adresat catre cei care au scris stiri false despre ea. Strizhenova a subliniat ca niciunul dintre jurnalistii care au calomniat-o nu a vorbit personal cu ea sau cu reprezentantul ei, de aceea vor fi pedepsiti. 

„Acest lucru inseamna ca au fost scrise informatii in mod deliberat false pentru a crea o opinie publica negativa impotriva familiei mele! Toti cei care se hotarasc sa faca senzatie din asta sunt constienti de manipularea lor! Asa ca informatiile pe care le-ati transmis au provocat reactia „ea este un dusman al Rusiei” si „o tradatoare a Patriei”, a spus indignata Ekaterina. 

Artista a spus ca stirile false i-au pus in pericol munca la Teatrul de Arta Gorki din Moscova si i-au subminat credibilitatea ca angajat responsabil, si gazda a postului de televiziune la care lucreaza.

Jennifer Lopez, logodita cu Ben Affleck? Un imens inel cu diamant a dat-o de gol - FOTO

„Ofer exact o zi tuturor celor care au scris stiri false despre mine si care presupun ca „am fugit si mi-am tradat patria mama” pentru a elimina aceasta minciuna de pe paginile lor. Atunci voi incepe actiuni in domeniul juridic! Sper ca dupa „legea falsa” Patria mea ma va proteja!” - a spus Ekaterina pe canalul ei de Telegram.

Prezentatoarea TV a mai spus ca soacra ei a avut de suferit din cauza stirilor false. Femeia a fost stresata, iar din cauza grijii excesive si a vorbelor rele la adresa ei a ajuns in spital: „Ea a explicat tuturor ca era un fals, s-a enervat, ca urmare, inima i s-a imbolnavit si a fost dusa la spitalul Botkin cu un atac de panica”, a spus Strizhenova intr-un interviu pentru StarHit .

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie