08.04.2022
Actorul belarus Dmitri Tankovich a incetat sa mai comunice cu cunoscutii sai din Rusia: „Dispretuiesc aceasta natiune!”

Actorul si prezentatorul TV Dmitri Tankovici si-a exprimat parerea despre rusii care nu vor sa auda nimic despre razboiul din Ucraina si continua sa taca.

Actorul Dmitri Tankovich este din Belarus, dar locuieste si lucreaza de mult timp in Ucraina. Recent, Tankovich a decis sa spuna tot ce crede despre rusi.

Intr-un interviu, actorul a recunoscut ca, dupa inceputul razboiului din Ucraina, a incetat sa mai comunice cu cunoscutii sai din Federatia Rusa. Si, dupa spusele sale, acestia au fost destul de multi.

„Am avut cunoscuti in Rusia. Am avut. Pentru ca, atunci cand a inceput razboiul, mi-am dat seama ca ei nu vor sa auda nimic, sunt niste lasi. Acum pot spune ferm - dispretuiesc aceasta natiune, dispretuiesc rusii, pentru ca ii consider lasi”,a spus actorul. 

S-a declarat impotriva razboiului, iar acum s-a razgandit! Ce a facut-o pe soprana Anna Netrebko sa-si schimbe parerea: „Am spus acele lucruri sub presiunea occidentului” - FOTO

Acum Tankovich, impreuna cu alti artisti, se afla in Europa, unde evolueaza in cadrul concertelor de caritate „Buna seara, suntem din Ucraina”. Cu toate acestea, actorul spune ca vrea sa se intoarca la Kiev cat mai curand posibil.

I s-a propus sa reprezinte Italia, Romania si Georgia, dar a preferat sa lupte pentru Republica Moldova! Ce spune luptatoarea Anastasia Nichita dupa ce a castigat aurul la Campionatul European: „Ma mandresc ca uite anume prin sport pot ridica drapelul tarii.”- VIDEO

„Am sa va spun sincer, Kievul este cel mai pozitiv oras, dupa parerea mea. Mi-a fost mai usor sa locuiesc acolo si sa aud sirenele, decat sa fiu la Varsovia si sa-mi fie rusine. Totusi, am un motiv pentru care nu sunt acolo”,a impartasit artistul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie