08.04.2022
Jennifer Lopez, logodita cu Ben Affleck? Un imens inel cu diamant a dat-o de gol - FOTO

Este posibil ca Jennifer Lopez sa se fi dat de gol saptamana aceasta. TMZ relateaza ca artista a fost fotografiata purtand un nou inel cu diamant pe degetul inelar stang, in timp ce se afla la cumparaturi cu fiica ei, Emme, luni.

In momentul in care si-a dat seama ca este fotografiata, Jennifer Lopez a ascuns diamantul in palma. Cantareata nu a confirmat faptul ca s-a logodit din nou cu Ben Affleck, insa ei sunt destul de seriosi in ceea ce priveste viitorul relatiei lor. Recent, au cumparat un conac in valoare de 50 de milioane de dolari.

O sursa a declarat pentru Entertainment Tonight ca au discutat despre logodna cu siguranta la sfarsitul lunii martie.

„Ben si Jen abia asteapta sa-si petreaca restul vietii impreuna si sa stie ca au fost destinati sa fie impreuna. O logodna este in discutie”, a spus sursa.

TOP 5 zodii care au sanse foarte mari sa se imbogateasca in 2022. Acesti nativi vor fi rasplatiti pentru ceea ce fac la locul de munca

Jennifer Lopez a declarat in februarie pentru People ca relatia ei cu Ben Affleck este cat se poate de serioasa.

„Vreau doar ca viitorul meu sa fie plin de iubire si fericire, alaturi de copiii mei si de partenerul meu. Cred ca toata lumea vrea sa fie fericita, cu cineva cu care sa plece in calatorii si cu care sa imbatraneasca, si ma simt bine in acest sens chiar acum.”, a spus ea cand a fost intrebata cum isi vede viitorul.

Vrea sa faca lumea mai frumoasa! De Ziua Internationala a Romilor, Rada va indeamna sa mergeti la un concert de zile mare, care va avea loc in cadrul Teatrului Fara Nume: „Veti patrunde intr-un spatiu plin de culori, de foc, viata multa si energie pozitiva” - VIDEO

„Sunt atat de mandra de el, sunt atat de mandra de omul care a devenit. Sinceritatea si iubirea sunt baza unei relatii. El este tot ce am stiut intotdeauna ca este si mi-am dorit sa fie”, a mai spus celebra vedeta.

Ben Affleck si Jennifer Lopez s-au logodit pentru prima data in 2002, dar si-au amanat nunta din 2003, iar apoi s-au despartit oficial in ianuarie 2004. Dragostea dintre ei s-a reaprins la inceputul anului 2021 si au fost nedespartiti de cand au revenit oficial pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia, in septembrie.

Articole din aceeasi categorie