12.06.2023
Smiley si Gina Pistol, luna de miere cu peripetii: „Nu s-a furat mireasa in noaptea nuntii, dar s-a furat acum” - FOTO

Smiley si Gina Pistol sunt in luna de miere, in sudul Frantei, iar cei doi isi tin la curent fanii cu tot ceea ce fac. Artistul a pierdut-o la un moment pe sotia sa si nu reusea sa dea sub nicio forma de ea.

Fiecare zi din luna de miere este de neuitat pentru Smiley si Gina Pistol. Dupa nunta care a avut loc pe 27 mai, intr-o locatie de vis, cei doi au plecat in luna de miere, in sudul Frantei. Cantaretul filmeaza activitatile pe care le are in vacanta, iar la un moment dat, furat de peisaj, el a pierdut-o pe Gina Pistol. 

smiley si gina pistol luna de miere

„Uneori durerile pot fi greu de suportat...” Marcela Paladi - mai puternica ca niciodata! Este tanara care trece peste provocari, doar cu zambetul pe buze - VIDEO

„Nu o gasesc pe Gina si stau si prost cu orientarea in spatiu. Cum s-a intamplat asta? Stai sa vezi! (…) Ziua a inceput linistit, am hotarat sa mergem pana la mare, la o plaja salbatica minunata, drumul superb, peisaje frumoase, vie peste tot, lavanda. Am ajuns la plaja, unde marea era agitata, batea vantul, asa ca nu era rost de stat pe acolo. Ne-am dus sa vedem muzeul ornitologic, unde am vazut o multime de specii de pasari si pentru prima data pasari flamingo, care nu erau asa roz cum vezi in filme. E mai roz Theo Rose decat pasarile astea…”.

nunta-smiley-gina-pistol-9

Theo Rose, care trebuie sa nasca din clipa in clipa, s-a amuzat teribil de filmarea facuta de colegul ei de la „Vocea Romaniei”. „Nu esti sanatos! Ma distrez maxim! Mai fa!”.

Olia Tira, indragostita? Vezi ce a publicat interpreta pe Instagram: „Emani caldura si dragoste” - VIDEO

nunta-smiley-gina-pistol-2

Si Smiley a continuat: „Si pentru ca era aproape, am mers sa vedem o cetate construita in anul 100 si ceva inainte de Hristos. Dupa ce am dat o tura pe acolo, am pornit spre Gordes, un satuc blocat in timp, dar care arata impecabil. Aici s-a filmat si pentru Emily in Paris, dar si pentru a Good Year. Si cum ne plimbam noi pe stradutele inguste ale satucului, iar eu eram fascinat de ce vedeam si filmam tot, m-am pierdut cu ochii in telefon si m-am pierdut si de Gina. Ba esti nebun? Nici la nunta nu mi-au furat-o, sa se fi intamplat tocmai aici? O fi fugit? Am cautat si-n sus, si-n jos, si-n lung, si-n lat, Gina… nicaieri. O fi fost rapita de vreun balaur?”.

tinute-smiley-si-gina-pistol-nunta-comentate-catalin-botezatu-5
Articole din aceeasi categorie