29.04.2023
Dan Balan revine in forta! Dupa o pauza mare, artistul pregateste lansarea unei piese - FOTO/VIDEO

Dan Balan a dat lovitura! Dupa o pauza mare de timp, interpretul pregateste lansarea unei piese, intitulataCrazy Loop - Love Maria. 

Dupa o perioada de tacere si solidaritate pentru poporul ucrainean, interpretul Dan Balan a revenit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram. Acesta a scris:„Coming soon”.

De la ultima sa lansare a melodiei in limba romana „Printre culori”, la care a avut un succes memorabil, Dan Balan vine cu o noua surpriza pentru fanii lui. De aceasta data, el va avea premiera unei melodii din proiectul sau, Crazy Loop.

A obtinut 3 cutite! Alexei Buga, moldoveanul care a impresionat juratii de la „Chefi la cutite” cu un tort Medovik - FOTO/VIDEO

Internautii au ramas impresionati de-a binele si nu au ezitat din a scrie comentarii care mai de care: „Pur si simplu fara comentarii”, „Dan, nu stii cat de fericiti suntem ca ai revenit, de ai sti tu cat de mult te-am asteptat”, „Uraaaaa, Dan Balan s-a reintors”, „Eu il iubesc pe Dan Balan”,au scris ei. 

Suma halucinanta pentru care s-au vandut pantalonii lui Freddie Mercury - FOTO

Dan Balan este una dintre cele mai bune voci masculine din intreaga lume, piesele sale avand milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numarand peste 988 de mii de urmaritori. 

Priyanka Chopra, dezvaluiri emotionante despre fiica sa, Malti: „Am fost atat de aproape sa o pierd…”

Articole din aceeasi categorie