01.06.2022
Smiley - moment emotionant alaturi de Gina Pistol! Partenera artistsului a cantat in premiera in fata unui public mare, iar vocea sa a lasat oamenii uimiti: „Nu stiam ca Gina poate si canta..” - VIDEO

Smiley a sustinut in aceasta seara primul concert dupa o perioada de doi ani in care, din cauza pandemiei de COVID-19, a lipsit de pe scena. A avut alaturi mai multi invitati, insa unul dintre ei a fost cu adevarat special.

Sala Polivalenta a fost epicentrul distractiei in seara de 31 mai, caci Smiley a scos „de la naftalina”, dupa doi ani de pauza, cele mai tari hit-uri si le-a cantat live, pe scena, in fata a 5.000 de spectatori. „Ne vedem noi” este una dintre piesele pe care artistul le interpreteaza alaturi de Delia, care nu i-a putut fi alaturi. Nicio problema, insa, caci o persoana speciala din viata lui Smiley a urcat cu el pe scena.

Si cu cine credeti ca l-am vazut noi pe Smiley, in timpul piesei? Cu nimeni alta decat Gina Pistol, partenera sa de viata si mama lui Josephine, minunea din viata celor doi. Surpriza mare a fost sa aflam ca nu este doar prezentator TV, ci s-ar califica fara probleme si la categoria solist. Da, ati citit bine! Ea a interpretat, alaturi de Smiley, piesa pe care el a lansat-o acum un an Delia.

Gina Pistol, pe scena Salii Polivalente impreuna cu Smiley

Cei doi s-au simtit extraordinar pe scena, judecand dupa faptul ca au cantat si au dansat minute in sir. Recitalul a fost incheiat glorios, am putea spune, cu un sarut patimas. Chiar daca sunt destul de discreti, iar momentele in care isi arata afectiunea in public sunt o raritate, Smiley si Gina Pistol parca incep sa se obisnuiasca in astfel de situatii.

Josephine, prima vacanta din viata ei. Unde au dus-o Smiley si Gina Pistol,  de fapt - IMPACT

Dupa ce ea a aparut in unul dintre videoclipurile solistului, Smiley a aruncat bomba si a marturisit ca partenera lui canta foarte des, in casa. Iata ca mica ei scena din imobilul in care locuieste alaturi de artist si fiica lor s-a transformat rapid intr-un concert in toata regula, unde 5.000 de priviri au fost atintite asupra Ginei.

Ziua Internationala a copiilor, marcata de vedetele de la noi pe retelele de socializare! Vezi momentele unice, mesajele emotionante, dar si cadourile oferite pentru comorile lor - FOTO/VIDEO

Gina si Smiley se cunosc de ani buni si, in mod (deloc) surprinzator, flacara iubirii dintre ei s-a aprins tot la un concert de-ale artistului. Sala Palatului este locul in care s-a produs „minunea”, iar cantaretul interpreta piesa „Domnisoara, Domnisoara”, alaturi de Damian Draghici. Atunci, Gina Pistol era insotita de un grup de prieteni.

Primele indicii potrivit carora ei formeaza un cuplu au aparut la un alt concert, de la Arenele Romane de data aceasta. Atunci ea statea deja in primul rand si se comporta ca o fana veritabila, avand in vedere numarul de fotografii pe care i le-a facut iubitului sau, in timp ce canta.

Gina Pistol si burtica de gravida. Gestul iubitei lui Smiley i-a topit pe  toti - IMPACT

Cu emotii mari, fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet, a intrat in vacanta! Vezi cum a avut loc careul Alexandrei si ce planuri are micuta pentru aceasta vara: „Este o sarbatoare mare in familia noastra” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie