01.06.2022
Cu emotii mari, fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet, a intrat in vacanta! Vezi cum a avut loc careul Alexandrei si ce planuri are micuta pentru aceasta vara: „Este o sarbatoare mare in familia noastra” - VIDEO

Ultimul sunet de clopotel, cel care vesteste vacanta mare, a rasunat astazi in toate scolile din tara, unde elevii s-au adunat la careul festiv. Alexandra, fiica interpretilor Cornelia si Marcel Stefanet, a absolvit clasa intai. Ce emotii au avut si cine au fost invitatii speciali ai careului, afla din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

„Am emotii foarte mari. Am absolvit clasa I. Azi fiecare am avut cate un rol si am jucat in scena, am avut replici si asa mai departe. In vacanta am sa plec la mare”, Alexandra Stefanet. 

„Sigur ca sunt emotii mari. Astazi ne amintim si noi cum eram la varsta Sandei. Ne bucuram foarte mult pentru ea. Ieri am asistat la o sarbatoare mare pentru noi „Adio, abecedar” si astazi suntem la ultimul sunet care, la fel este o sarbatoare mare in familia noastra”, Marcel Stefanet, instrumentist. 

De ziua Internationala a blondelor, Dianna Rotaru a fost surprinsa la piata! Ce crede interpreta despre glumele cu blonde, dar si cum e avantajata din cauza acestei nuante la par - VIDEO

Alexandra este eleva liceului in care a invatat si Cornelia, mama ei. 

„Chiar in aceasta dimineata am avut un deja vu. Imi aduc aminte de anii de liceu, la fel petrecuti aici. La fiecare prim si ultim sunet eu cantam si ii spuneam si sotului meu ca, toti elevii mai mari mereu radeau de mine, ma numeau artista, cantareara. Totusi, erau momente unice si acum vreau sa spun ca in acest an, 1 septembrie a fost unul foarte trist si ceea ce vedem acum, pentru noi este o dubla sarbatoare, pentru ca o vedem nu dupa gard, ci alaturi de noi. Nu ne vine a crede ca primul an de scoala deja a plecat, timpul trece foarte repede. Noi incercam sa savuram la maxim fiecare clipa”, Cornelia Stefanet, interpreta. 

„Am inceput a sarbatori de ieri. Am fost la pizza, toti si-au comandat ce si-au dorit. Astazi cred ca o sa facem shopping. Asta a fost dorinta cea mai mare a Sandutei. Deja in vacanta, dupa cum a spus si Sanduta, o sa mergem toti la mare”, Marcel Stefanet, instrumentist. 

Colaborarea cu The Motans i-a placut , iar surprizele nu se opresc aici! Interpreta Ginia: „Vara aceasta imi doresc sa ma indragostesc...” - VIDEO

Invitatii speciali de la careu au fost membrii trupei Akord. De la mic la mare, toata lumea a iesit la dans. 

„Ne bucuram ca in acest an a fost posibil ca aceasta sarbatoare sa se desfasoare asa cum era traditional inainte de covid-19. Ne bucuram noi, parintii, elevii. Ei au fost atasati de aceasta scoala, absolventii, corpul didactic, profesorii care au avut ore cu absolventii nostri. Este un moment de bucurie dar si de nostalgie, anii de scoala si ei vor pleca in lumea mare si am trait acest moment astazi. Era firesc ca astazi totul se va incheia pentru ei”, Corneliu Solomon, director. 

Directorul liceului a venit si cu un mesaj de incurajare pentru elevii care urmeaza sa sutina examenele de absolvire.

„Sa aiba mai putine emotii, pentru ca ele ne afecteaza concentratia. Trebuie sa se mobilizeze, sa se organizeze in asa mod in care vor confirma rezultatele pe care le-au acumulat de-a lungul anilor. Elevii au o pregatire buna pe care le-au dat-o profesorii”, Corneliu Solomon, director. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie