01.06.2022
Ziua Internationala a copiilor, marcata de vedetele de la noi pe retelele de socializare! Vezi momentele unice, mesajele emotionante, dar si cadourile oferite pentru comorile lor - FOTO/VIDEO

Astazi, vedetele de la noi celebreaza Ziua Internationala a Copiilor impreuna cu picii lor. De la mesaje emotionante pline de recunostinta la o zi plina de aventuri si clipe unice, asa au ales sa intampine aceasta unica zi parintii impreuna cu comorile lor fara de pret.

Natalia Gordienko

„Astazi este sarbatoare celor mai iubiti, mai rautaciosi si mai veseli - copiii nostri.
Exista Super Sonic, dar eu am propriul meu Super Christy, alaturi de care imi amintesc ca si eu am fost copil. Acest lucru iti permite sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el si este absolut legal sa te imbraci ca o printesa. Un alt fel de fericire este sa fii o mama buna si sa fii prietena cu copilul tau, permitandu-i sa-si indeplineasca visele! Petreceti cat mai mult timp cu copiii dvs.! Au multe de invatat! Fie ca copiii nostri sa nu se imbolnaveasca niciodata, fie ca fiecare zi sa le aduca noi cunostinte si descoperiri, sa traiasca cat mai mult timp fara griji si sa fie ei cei mai fericiti!!!!!!”, a scris interpreta.

Horoscop 1 iunie 2022. Pot exista anumite griji in zona carierei pentru unele zodii

Irina Kovalsky

Interpreta si-a felicitat copiii cu niste piese vestimentare unice. Ambalate frumos si cu mult gust estetic, micutele artistei au inceput sezonul estival cu rochite noi. 

 

 

 

Tatiana Heghea

„Felicitari tuturor cu Ziua Internationala a copiilor. Doresc tuturor copiilor sa fie sanatosi, armoniosi alaturi de parintii lor, iar parintilor le dorim sa pastreze in pofida varstei din pasaport inima de copil.”

Pe langa mesajul de felicitare, Tatiana Heghea inca de ieri i-a cumparat fiicei sale cadou o pereche de pantofi, iar dimineata a inregistrat cu copii sai mai mari un videoclip in care ii felicita calduros.

 

 

Alina Kabaeva, presupusa iubita a lui Vladimir Putin, are propria emisiune, in Rusia

Marina Carnat

Marina si-a felicitat cei 8 copii cu un video emotionant. Aceasta a scris: „Multumim lui Dumnezeu pentru darurile pretioase si ne rugam sa fie protejati mereu de el.”

Aceasta a publicat un video in care a acumulat amintirile si momentele unice traite alaturi de comorile sale.

 

Doina Danielean

Si bloggerita Doina Danielean si-a felicitat emotionata copiii. Aceasta a afirmat ca pana in prezent nu poate crede ca are doua inimioare care au crescut chiar sub a sa.

Aceasta a realizat cu aceasta ocazie si o sesiune foto tare dulce cu micuta sa care recent a implinit doua luni. 

 

 

Ana Irina

Si bloggerita Ana Irina a reusit dis de dimineata sa iti felicite copilarii, alaturi de care a publicat o poza cu textul „La multi ani de ziua Copilului”

Ciorici Maria

Si interpreta Maria Ciorcici si-a felicitat fetita de ziua copiilor.  

„Felicitari, copilasi! Astazi este ziua voastra! Va dorim sanatate, multe bucurii si o copilarie frumoasa! Sa fie liniste si pace in lume sa ne crestem copilasii nostri... La multi ani de Ziua Copiilor!”, a scris ea.

Familia Cebotari s-a marit! Katty Black si sotul ei Cristian l-au aratat pe noul lor membru: „Emotii de nedescris” - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie