15.09.2023
Smiley, lectii de inot pentru micuta Josephine. Imagini adorabile de familie, surprinse de Gina Pistol in vacanta din Grecia

Smiley, Gina Pistol si fiica lor, Josephine, se afla in vacanta, in Creta (Grecia). Artistul si-a bucurat fanii cu mai multe imagini, pe care le-a inclus intr-un colaj video.

„Am vrut sa prelungim vara, asa ca ne-am luat o vacanta. Primul DailyTok in 3 e aici! Stati aproape, ca vom mai avea cateva episoade in familie. Va pupam, Gina, Andrei & Josephine”, a scris Smiley pe pagina de socializare in dreptul primului colaj video, pe care l-a realizat in Creta. 

Gina Pistol si Smiley au pregatit deja cadoul pentru fiica lor, atunci cand  va face 18 ani | DCNews

Pro TV, la 24 de ani de activitate! Iata cum a fost evenimentul aniversar - GALERIE FOTO

In timp ce Smiley ii oferea primele lectii de inot lui Josephine, Gina Pistol i-a filmat, iar imaginile adorabile au aparut pe paginile lor de socializare. Se pare ca micutei ii place foarte mult sa se balaceasca in apa. 

Gina Pistol, fotografie adorabila alaturi de fiica ei. Cum a fost surprinsa  Josephine in vacanta, alaturi de mama sa | Antena 1

„Super fun daily vlog-urile! te pricepi, mai ales la narat. Keep 'em coming!”, „Sunteti cea mai faina familie”, „Minunatilor! Si ce povestitor iscusit! Va imbratisez cu mult drag”, „Concediu placut dragilor! Sunteti o familie minunata, va iubesc”, „Va multumim ca impartasiti cu noi aceste momente pretioase!” , sunt doar cateva dintre reactiile fanilor entuziasmati.

De 24 de ani, 24 de ore din 24, cu PRO TV! Vezi momente unice de la eveniment - GALERIE FOTO

Gina Pistol, fotografie adorabila cu Josephine pe plaja - Radio Impuls

Hotelul de lux, in care s-au cazat Smiley si Gina, impreuna cu fetita lor, este situat pe malul marii, in localitatea Agios Nikolaos. Este considerat o oaza de liniste si unul dintre cele mai frumoase resorturi din Creta. 

Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO

Articole din aceeasi categorie