15.09.2023
Cele mai actuale tendinte in materie de lenjerie intima! Victoria Gutu iti explica ce se poarta in aceasta toamna - VIDEO

Ce lenjerie se poarta in acest sezon, afla de la femeia de afaceri Victoria Gutu. Aceasta a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta unde a vorbit despre cele mai proaspete tendinte.

„Eu cred ca atunci cand faci ceva din suflet, cu iubire, atunci totul sa primeste cu mult mai usor”, a mentionat fondatoarea Vitta Prive, Victoria Gutu.

Intrebata cat de des vin barbatii in show room-uri de lenjerie intima pentru femei, Victoria a raspuns: „De fapt, ma bucur ca barbatii vin la noi din ce in ce mai des. Ei incep sa fie mai curajosi. Noi credem ca barbatul care stie cum sa-si bucure femeia trebuie incurajat. Multi deja isi cunosc femeile, altii vin prima data”.

Vitta Prive - sexualitate si stil! Cum a fost atmosfera la aniversarea de 3 ani a unuia dintre cele mai cunoscute brand-uri de lenjerie intima din tara - VIDEO

De asemenea, fondatoarea Vitta Prive a vorbit si despre emotiile pe care le-a simtit in cadrul evenimentului dedicat implinirii a 3 ani de activitate a brand-ului sau. „Foate placut. Pentru mine de la bun inceput nu a fost business, dar hobby. Eu sunt pe calea corecta. Femeile sunt cea mai mare motivatie a mea”, a povetit femeia de afaceri.

Totodata, Victoria a povetit despre tendintele in materie de lenjerie intima din aceasta toamna.

„Acum sunt pregatiri pentru sezonul de toamana. Am adus colectii in care predomina mai mult nuantele inchise. Clasicul este lenjerie de culoare neagra. Chilotii cu talie inalta sunt recomandati pentru rochiile de tip bandaj cand trebuie de corectat forma burtii sau a coapselor”, a spus femeia.

Katy Black si Cristian Cebotari au aflat sexul celui de-al patrulea copil. Afla daca vor avea o fetita sau inca un baietel - VIDEO

La intrebarea „Ce ar trebui sa nu mai poarte femeile?”, Gutu a raspuns: „Eu cred ca mereu trebuie sa experimentam si niciodata sa nu spunem nu pentru ca noi toate suntem diferite”.

Tinuta cu care sotia lui Kanye West i-a oripilat pe trecatori! Bianca Censori continua seria aparitiilor bizare in Italia - FOTO

Articole din aceeasi categorie