18.07.2022
Situatie neplacuta la un concert la care a evoluat Iuliana Beregoi! Vezi ce a facut un fan cand a vazat-o pe interpreta - VIDEO

Iuliana Beregoi a fost recent la Bistrita, Romania, acolo unde a dat un concert de zile mari pentru fanii sai.

In cadrul spectacolului, sute de fani au venit sa petreaca alaturi de artista, dar si sa-i asculte piesele. Cu toate acestea, la concert a avut loc si o situatie imprevizibila.

Pe pagina sa de TikTok, Beregoi a publicat un video in care se poate observa cum un fan a tras-o de par in timp ce ea interpreta una din piesele sale.

„Port peruca?”, a scris Iuliana in descrierea video-ului, amuzandu-se de situatia care i s-a intamplat.

Video-ul a adunat peste 2 milioane de vizualizari pe TikTok, dar si sute de comentarii din parea internautilor care au ramas uimiti de aceasta intamplare.

Emily Ratajkowski divorteaza de sotul ei! Vezi care este motivul: „E dezgustator...”

„Numai in Bistrita mai vezi din astea.”, „Si v-a zis ca prima regula a ei e sa nu fiti rautaciosi.”, „Nu porti peruca, dar parul tau e asa frumos in cat ar vrea lumea sa ti-l ia.”, au scris cativa fani.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

Olga Tapordei - fotografii de colectie alaturi de familia sa! Vezi cum arata imaginile care au induiosat mediul online: „Binecuvantata” - FOTO

Articole din aceeasi categorie