18.07.2022
Emily Ratajkowski divorteaza de sotul ei! Vezi care este motivul: „E dezgustator...”

Deja de cateva zile, presa occidentala discuta despre faptul ca Emily Ratajkowski si Sebastian Beer-McClard divorteaza. Cauza divortului este faptul ca sotul modelului o insela constant. 

Editorii Daily Mail au atras atentia asupa faptului ca Ratajkowki nu mai purta verigheta de ceva vreme si a inceput sa apara fara ea in fotografii si videoclipurile pe care le publica pe retelele sociale. Exista si alte motive pentru a banui ca ceva nu este in regula.

„De Ziua Tatilor, luna trecuta, vedeta nu a facut nici o publicatie cu sotul ei pe retelele sociale. Ei sunt impreuna deja de patru ani. Cu toate acestea, in luna februarie ea a publicat o felicitare cu cea de-a patra lor aniversare”, a mentionat Daily Mail. 

Jennifer Lopez si Ben Affleck sunt, in sfarsit, sot si sotie. „Am reusit!“

A doua zi dupa aceasta publicatie, pe site-ul Page Six a aparut un articol care sustinea ca cuplul intr-adevar divorteaza. Jurnalistii se bazeaza pe spusele surselor apropiate ale cuplului:

„Da, el a inselat-o. O face sistematic, e dezgustator, e un ticalos”, a spus o sursa.

Pe retelele sociale, intre timp, internautii se intreaba cum este posibil sa o inseli pe Emily, care este una dintre cele mai sexy femei din lume. 

„Chiar daca esti Emily Ratajkowski, ai o silueta perfecta si o fata ca de papusa, nu exista nici o garantie ca sotul tau nu te va insela: da, actrita divorteaza dupa patru ani de casnicie. Cu toate acestea, apropiatii cuplului au spus ca Sebastian Beer-McClard s-a saturat destul de repede de sotia sa”, scriu internautii. 

Reactie amuzanta a logodnicului Mariei Sharapova dupa ce a devenit tata

In februarie 2018, Emily Ratajkowski s-a casatorit cu producatorul de film Sebastian Bear-McClard dupa 3 luni de relatie, iar anul trecut cei doi au devenit parinti.

Articole din aceeasi categorie