12.09.2022
Sexy nu inseamna neaparat decoltat sau scurt! Afla de la stilista Alina Caraus cum sa fii seducatoare datorita unei rochii alese corect: „La Mona Lisa sunt tinute exceptionale, unice si care va pot scoate in evidenta la orice eveniment” - VIDEO

Intriga si misterul sunt elementele de care trebuie sa tii cont atunci and alegi o tinuta cu care sa-ti uimesti partenerul. Este adevarat ca barbatilor nu prea le pasa de calitatea tesaturii sau de asortarea culorilor, dar in schimb vad atunci cand tinuta iti pune in evidenta atuurile. Cu ce rochii poti sa-ti pui pe jar partenerul, vezi intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Vestimentatia poate fi o arma subtila atunci cand doresti sa seduci sau sa cuceresti un barbat.

Mulata, scurta si rosie este rochia care poate aprinde imaginatia oricarui barbat. „Este o rochie foarte seducatoare, are o lungime perfecta. Daca ne casatorim sau suntem intr-o relatie de lunga durata nu inseamna ca nu putem sa optam pentru rochii scurte.”, a mentionat stilista Alina Caraus.

Probabil orice femeie doreste sa-si surprinda partenerul cand iese la o intalnire. Fie ca este vorba despre o cina romantica, o plimbare sau un eveniment, orice iesire este o ocazie minunata pentru ati uimi iubitul cu o tinuta sexy.

Dupa o pauza de 7 ani, Aliona Moon a revenit in atentia publicului! Afla care este motivul din cauza caruia interpreta a renuntat pentru o perioada atat de lunga la muzica: „Din acest motiv am incetat sa apar la concerte si evenimente” - VIDEO

„De obicei femeilor le este frica sa poarte o tinuta sexy, le este frica sa-si scoata atuurile in evidenta din cauza anumitor frici. Cu toate acestea, sexy nu inseamna neaparat vulgar si nu inseamna ca o sa fim discutate sau nu o sa ne simtim bine. Daca poti sa alegi o tinuta sexy care te avantajeaza, o sa te simti perfect. Daca nu avem o silueta perfecta asa cum credem, putem scoate in evidenta ceea ce ne reprezinta.”, a povestit Alina Caraus.

„La Mona Lisa sunt tinute exceptionale, unice si care va pot scoate in evidenta la orice eveniment, fie ca este o intalnire romantica, o iesire in oras sau o petrecere, aici gasiti rochia potrivita.”, a adaugat stilista.

Lia Taburcean a dezvaluit sexul viitorului sau copil! Artista a recunoscut ca va avea un baietel, iar numele sau va fi unul religios: „Deja o sa trebuiasca sa-l fac si pe al treilea, ca sa nu fie cu pereche” - VIDEO

De asemenea, magazinul vine cu noutati frumoase. „Au tinute speciale mai ales ca au inceput sa coase articole vestimentare extraordinare. Calitate este superioara si sunt modele unice.”, a explicat Alina.

Articole din aceeasi categorie