31.08.2022
Sigourney Weaver, in varsta de 72 de ani, a dezvaluit cand intentioneaza sa paraseasca industria cinematografica

Actrita de la Hollywood, Sigourney Weaver, care va implini in curand 73 de ani, intentioneaza sa-si continue cariera si nu are de gand sa pensioneze. Vedeta a afirmat despre acest lucru intr-un interviu pentru Interview Magazine.

Actrita, care este populara in special datorita filmelor „Alien” si „Ghostbusters”, este mai ocupata ca niciodata: in acest an se vor lansa inca trei filme cu participarea actritei in ele. Vedeta a subliniat ca isi iubeste foarte mult meseria si a mentionat:

„Cred ca acum imi place mai mult ca de obicei. Sunt in regula cu faptul ca sunt cea mai in varsta persoana de pe platoul de filmare”. Dupa spusele sale, sunt perioade in care ei nu-i vine sa creada ca se filmeaza iar si iar. 

Interviu sincer! Sharon Stone a vorbit despre modul in care varsta unei femei afecteaza societatea: „Simt ca femeile devin invizibile de indata ce devin mame”

„Am o explozie de bucurie, ca imi permit sa traiesc. Si acest lucru este cel mai emotionant”, a accentuat Weaver.

In prezent, Weaver si Tyra Banks se filmeaza in „Call Jane”, care va fi lansat pe 28 octombrie. Acest film presupune o relatare fictiva a colectivului lui Jane care, in anii care au precedat Roe v. Wade, a efectuat avorturi gratuite la aproximativ 11 mii de femei din Chigaco. 

Dupa scandalul de mare profil de la Oscar, Chris Rock s-a oferit sa fie prezentatorul evenimentului care va avea loc in 2023

Cand a fost intrebata despre ce a facut-o sa accepte acest rol, actrita a raspuns:

„Ma gandesc mai intai la femeile rolul carora eu trebuie sa-l joc, atunci cand aleg scenariile. Este vorba despre ceva mai mult decat personajele in sine. Si cred ca asta este cel mai important”.

Weaver a remarcat ca a fost de acord cu rolul din film chiar inainte de verdictul in cazul Roe v. Wade.

Articole din aceeasi categorie