31.08.2022
Interviu sincer! Sharon Stone a vorbit despre modul in care varsta unei femei afecteaza societatea: „Simt ca femeile devin invizibile de indata ce devin mame”

In cazul lui Sharon Stone, varsta este doar o cifra. Actrita este un exemplu real al modului in care o femeie poate arata grozav si dupa 60 de ani.

Sharon Stone a pozat recent pentru coperta numarului din septembrie al revistei Vogue Arabia. Fotografiile au fost facute de catre fotograful de Nima Benati. Actrita a aparut in imagini in doua rochii, una confectionata de Zuhair Murad si alta de Dolce & Gabbana.

Cat de frumos! Dupa 3 luni de la nastere, sotia lui Guf a dezvaluit care este prenumele fiicei sale: „Imi place foarte mult acest nume, este si rusesc, si european”

In interviul pentru Vogue, actrita a vorbit in special despre statutul femeii in societate. „Am postat o fotografia in care apar seminud pentru ca simt ca femeile devin invizibile de indata ce devenim mame. Tu ai 45 de ani, iar oamenii trec pe langa tine, de parca nu esti acolo.”, a spus actrita.

Au aparut noi detalii despre relatia Irinei Shayk cu Bradley Cooper: „Totul este bine”

„Cred ca pot vorbi probabil pentru tine si pentru restul femeilor de pe planeta cand spun ca se face un efort urias pentru a ne face sa ne simtim nelibere. Eu sunt impotrivita acestui lucru.”, a spus ea.

La varsta de 17 ani, Stone a inceput sa participe la concursuri de frumusete. A fost candidata la titlul de „Miss Pennsylvania”, insa unul dintre membrii juriului i-a dat vedetei sfatul care i-a schimbat viata. Stone a fost indrumata sa mearga la New York si sa-si inceapa cariera de model acolo, iar aceasta a fost de acord.

Diana Stoica - nunta ca in povesti! Vezi locatia de vis unde a avut loc marele eveniment, dar si ce vedete au fost prezente - VIDEO

Articole din aceeasi categorie