31.08.2022
Dupa scandalul de mare profil de la Oscar, Chris Rock s-a oferit sa fie prezentatorul evenimentului care va avea loc in 2023

Actorul si prezentatorul american, Chris Rock in varsta de 57 de ani, a primit propunerea de a fi prezentatorul in cadrul Premiilor Oscar 2023. Despre acest lucru scrie CNN. 

Reprezentantii Academiei Americane de Film l-a invitat pe Rock sa prezinte urmatoarea ceremonie Oscar. Chris Rock insusi a vorbit despre acest lucru in timpul spectacolului sau. Potrivit comediantului, acest lucru este ca si cum ai reveni la locul crimei, facand astfel referire la scandalul de la Oscar 2022. 

Au demonstrat ca totul este posibil! 7 vedete care au slabit considerabil si acum sunt de nerecunoscut - FOTO

De asemenea, Chris a recunoscut ca i s-a oferit sa se filmeze intr-o publicitate pentru populara emisiune sportiva „Super Bowl”. Insa, Rock a refuzat oferta. 

Chris Rock, in varsta de 57 de ani, nu numai ca a gazduit recenta ceremonie Oscar, dar a fost prezentatorul evenimentului si in 2005 si 2016. 

In ceea ce priveste celebra palma a lui Will Smith, Rock a reactionat din nou la asta cu umor. 

Noi detalii despre divortul dintre Sylvester Stallone si Jennifer Flavin. Ce declaratii a facut fostul model: „Barbatii trec prin schimbari, iar femeile...”

„El e mai mare decat mine. Statul Nevada nu ar permite ca eu si Will sa luptam”, a glumit Chris Rock. 

In timpul premiilor Oscar din 2022, Chris Rock a glumit, insa fara succes, despre sotia lui Will Smith, care sufera de caderea patologica a parului. Prin urmare, Will a urcat pe scena si i-a dat o palma lui Rock. 

Dupa aceea, Will Smith a pierdut o serie de contracte, a fost exclus din Academia Americana de Film si a parasit SUA pentru a se odihni de la toate cele intamplate. 

Articole din aceeasi categorie