10.08.2022
Si femeile bogate plang! Kylie Jenner, Beyonce sau Cardi B care au iertat infidelitatea sotilor sai - FOTO

Intr-o epoca in care Kylie Jenner se afla in fruntea miliardarilor, Beyonce este considerata regina muzicii pop, iar retelele de socializare sunt pline cu postari despre dragostea de sine si dezvoltarea personala ne-ar fi greu sa credem ca aceste personalitati totusi infrunta greutati si chiar indifelitati din partea partenerilor lor. Asadar, vezi in articolul de mai jos cum ajung persoane ca Kylie Jenner, Beyonce, Khloe Kardashian sau Elizabeth Hurley sa ierte tradarile chiar daca sunt asaltate de multa atentie din partea altor barbati. 

Despre acest subiect interesant a discutat mai mult psihologul si doctorul in studii culturale Andrei Zberovsky: „Este ca un serial in curs de desfasurare. Un scandal, o furtuna de discutii inseamna o miscare puternica in materie de PR, chiar daca tradarea nu este reala.

In primul rand, astfel de povesti de mare profil pot fi pur si simplu benefice pentru promovare.

 In al doilea rand, un cuplu poate avea copii in comun si, conditionat o relatie cu altcineva. 

In al treilea rand, sa fim sinceri - fiind o vedeta, este dificil sa gasesti un partener ”, spune psihologul.

Sofer cu actele in regula! Iuliana Beregoi si-a luat permisul de conducere. Afla cate incercari a avut interpreta pana a sustinut cu brio examenul: „Nu pot sa cred” - VIDEO

El afirma ca filmele nu mint atunci cand arata vedete ca fiind neincrezatoare si inchise in sine, care cred ca banii si legaturile lor sunt pretuite mai mult decat ei insisi: „Amintiti-va de faimosul“ Bodyguard”: ea nu lua pe nimeni in serios, credea ca pentru barbati a fost ca o resursa, pana cand nu a aparut cineva care sa fie literalmente gata sa moara pentru ea.” 

Dupa cum noteaza Andrei Zberovsky, pana la urma, toata lumea are aceleasi probleme: „Oamenii se gandesc: daca as avea aceiasi bani, nu as simti problema atat de acut sau, spun ei, care este problema de a gasi un barbat decent atunci cand mii dintre ei viseaza sa te duca doar la o cafenea? Se pare ca vedetele isi exagereaza suferinta, dificultatile, le romantizeaza.” 

De exemplu astazi Kylie Jenner implineste 25 de ani, iar pana la aceasta varsta tanara a reusit sa-l ierte pe artistul Travis Scott deja de cateva ori pentru infidelitate, dupa cum scrie presa. 

David si Victoria Beckham 

Zvonurile despre tradarea fotbalistului circula de mai bine de 10 ani, iar in ajunul nuntii Printului Harry si a lui Meghan Markle, acesta a fost vazut intr-un bar in care savura cu o domnisoara un cocktail. Sotia lui, insa, in orice comentariu pe aceasta tema continua sa-si apere sotul si sa afirme ca are incredere in el neconditionata, asa ca se pare ca nimeni nu este in stare sa desparta acest cuplu. 

Tristan Thomnson si Khloe Kardashian

Aproape o lumea intreaga a discutat despre acest scandal din familia Kardashian, intrucat in urma cu cativa ani s-a aflat ca Tristan Thompson a inselat-o pe Khloe Kardashian cu cea mai buna prietena a surorii sale, Kylie Jenner - Jordyn Woods, chiar si asa Khloe l-a iertat, iar acum cei doi au 2 copii impreuna desi sunt din nou separati.

Scaldata in glorie, dar nefericita! Afla drama vietii lui Whitney Houston, dar si despre moartea tulburatoare a fiicei sale: „A murit ca mama sa..” - FOTO

Jay Z si Beyonce

Presei ii place sa „vorbeasca” despre acest cuplu cu o regularitate de invidiat. Beyonce si Jaz-Z sunt de mai bine de 20 de ani impreuna, iar ca cuplu cei doi au trecut prin multe obstacole. Desi a negat indifelitatile, in piesa Sorry, cantareata, de exemplu, a recunoscut ca a vrut odata sa-si dea jos verigheta si sa plece, pentru ca nu si-a gasit puterea de a supravetui tradarii. 

Offset si Cardi B

La cateva luni dupa nasterea fiicei lor, artistii si-au anuntat brusc despartirea. Cardi B a sustinut apoi ca si-au „depasit dragostea”, dar cei din interior au avut propria lor versiune a evenimentelor - infidelitatea. In mod clar Offset nu a vrut sa-si piarda iubita: el si-a cerut in mod constant scuze pe retelele de socializare si, odata, chiar i-a a dus trei standuri cu trandafiri captusiti cu fraza „Cardi, ia-ma inapoi” chiar la un concert. Trucul a functionat si stelele s-au impacat.

Articole din aceeasi categorie