10.08.2022
Scaldata in glorie, dar nefericita! Afla drama vietii lui Whitney Houston, dar si despre moartea tulburatoare a fiicei sale: „A murit ca mama sa..” - FOTO

Pe data de 9 august s-a nascut legendara cantareata Whitney Houston. Viata ei a fost pe cat de stralucitoare, pe atat de tragica. Afla in articolul de mai jos cele mai semnificative momente din trecutul sau. 

Trauma psihologica

Whitney Houston

In documentarul Whitney, lansat in 2018, sursele apropiate vedetei au sustinut ca Whitney Houston a suferit o trauma psihologica inca din copilarie, iar ulterior a ramas cu aceasta pe tot parcursul vietii sale.

Asistenta lui Houston, Mary Jones, a vorbit despre faptul ca verisoara cantaretei, Dee Dee Warwick, a brutalizat-o ​​pe fata. In acelasi timp, Warwick era cu 18 ani mai in varsta decat Whitney.

Sofer cu actele in regula! Iuliana Beregoi si-a luat permisul de conducere. Afla cate incercari a avut interpreta pana a sustinut cu brio examenul: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Fratele Houston Gary a sustinut, de asemenea, ca atat el, cat si Whitney au fost abuzati in copilarie de o femeie din familia lor, dar nu a dat un nume specific.

Aceste incidente au avut loc cel mai probabil in timp ce mama lui Whitney si Gary, Cissy Houston, era in turneu. Aceasta experienta a influentat decizia lui Houston de a-si lua ulterior fiica Bobbi Kristina Brown in turneu cu ea. Jones a mai sustinut ca problemele cu abuzul de droguri ale lui Whitney au fost, de asemenea, legate de trauma copilariei ei.

Whitney Houston

Droguri

Oamenii apropiati ai artistei sustin ca Whitney Houston a inceput sa foloseasca substante interzise cu mult timp inainte de a-l intalni pe Bobby Brown, cu care s-a casatorit. Potrivit acestora, casa de discuri unde lucra vedeta a raspandit in mod deliberat vestea ca Brown a facut-o dependenta de droguri.

Allyn Lavar, stilistul lui Whitney, a spus ca cantareata a consumat droguri impreuna cu fratii ei, care au invatat-o cum sa faca asta. Fratele mai mare al lui Houston, Michael, a recunoscut ca el a fost cel care i-a arata cantaretei drogurile.

Lavard a declarat ca ani de zile a incercat sa o convinga pe cantareata sa inceapa un tratament, dar totul a fost in zadar. Cand garda de corp a lui Whitney, David Roberts, care a asistat la supradozajul ei a spus echipei vedetei ca are o problema grava cu drogurile, el a fost pur si simplu concediat.

Gloria si presiunea

Whitney Houston

Whitney a trait in glorie o perioada, dar aceasta viata i-a provocat dezgustul in scurt timp. Ea a fost fortata sa joace un rol care nu avea nimic de-a face cu eul ei adevarat. „Incapacitatea de a fi 100% ea insasi a fost o povara teribila pentru ea. Poti sa arati bine, sa pari puternica, dar in interior poti ascunde nesigurante, probleme personale si dificultati”, a impartasit pentru Peopleo alta sursa.

El a adaugat ca, odata ce Houston a semnat cu legendarul producator Clive Davis, ea a trebuit sa faca ceea ce a spus el, sa poarte ceea ce a spus el, sa cante ceea ce voia el sa cante si sa fie o fata buna.

Probabil ca acest lucru a jucat un rol mare in dependenta ei de droguri. Un prieten de familie, Houston, a spus ca consumul de droguri al lui Whitney a fost o forma de rebeliune impotriva imaginii ei impecabile si a oamenilor care au incercat sa o controleze.

Cu toate acestea, aceasta s-a transformat in cele din urma intr-o dependenta care s-a agravat in timp. Asistentii vedetei au lasat-o sa faca tot ce a vrut. Le era teama ca ea ii va concedia daca simtea ca incearca sa o contrazica.

Viata de familie

Whitney Houston si Bobby Brown

Whitney a folosit substante interzise impreuna cu sotul ei, popularul cantaret Bobby Brown. In cartea sa, el a scris ca au facut adesea acest lucru in prezenta fiicei lor mici, Bobbi Kristina Brown.

In timp ce vedeta era insarcinata, a renuntat la dependenta, dar dupa ce a nascut, totul a inceput de la capat. 

Vlada Mardari - experienta unica pe care a trait-o la inaltimea de aproape 3 mii de metri! Prezentatoarea PRO TV a urcat pe muntele Vihren, al doilea cel mai inalt varf din Bulgaria: „Cu siguranta am descoperit o noua pasiune!” - VIDEO

„Fiica noastra a crescut in mijlocul tuturor. Am incercat sa stam departe de ea, dar ne-a fost greu sa o vedem doar cand eram intr-o stare decenta. Acest lucru a durat multi ani. Fiica noastra a vazut totul. Cand ma gandesc la asta acum, simt o durere uriasa”, si-a amintit Brown.

Sotii s-au inselat in mod repetat unul pe altul. Potrivit lui Brown, Whitney a fost cea care l-a inselat prima. El a sustinut ca ea a avut relatii intime cu multi producatori si artisti din industrie. Dar nu a dat nume concrete.

Bobby Brown si Whitney Houston

Se spune ca gelozia lui Brown a fost motivul despartirii cuplului. 

David Roberts a sustinut ca Brown si-a insultat sotia si a batut-o, dar ea l-a iertat totul si a incercat sa-si linisteasca mandria. In opinia sa, daca cantareata nu l-ar fi contactat pe Brown, ea ar fi inca in viata.

In 2007, cuplul a divortat, iar Houston a primit custodia fiicei ei. Apoi a incercat sa renunte la droguri si a mers la tratament, dar, din pacate, nu a ajutat-o. 

Moartea

Whitney Houston

Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost gasita inconstienta in baia unei camere de hotel din Beverly Hills chiar inainte de premiile Grammy. Aceasta nu a putut fi salvata. Cauzele mortii sunt bolile de inima si dependenta de droguri. In ciuda informatiilor oficiale, fostul sot al vedetei a insistat ca aceasta a murit din cauza problemelor de inima. Ce a vrut sa spuna nu este clar.

Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina Brown

Soarta tragica a celebrei ei mame a fost repetata de fiica ei Bobbi Kristina Brown.

Pe 31 ianuarie 2015, sotul ei Nick Gordon, care initial era fratele ei vitreg, a gasit-o in baie din propria ei casa (cu ani in urma, Whitney l-a luat in grija ei). A fost diagnosticata cu leziuni cerebrale ireversibile. Fiica vedetei a fost indusa in coma artificiala si a tinut-o in viata cateva luni. Cu toate acestea, starea ei s-a inrautatit si a murit in iulie.

O examinare medico-legala a aratat ca cauzele mortii lui Bobbi Kristina Brown au fost drogurile. Cu toate acestea, a ramas neclar daca moartea ei a fost accidentala sau intentionata. Pe corpul ei erau vanatai si cicatrici, necunoscute fiind motivele aparitiei lor. 

Nick Gordon si Bobbi Kristina Brown
Articole din aceeasi categorie