30.05.2023
Are 54 de ani, trei copii si i se spune frecvent ca seamana cu Heidi Klum. Cum se mentine in forma femeia care face furori pe internet - FOTO

O femeie in varsta de 54 de ani, mama a trei copii, continua sa faca furori pe retelele sociale, acolo unde multi internauti o compara cu vedete de la Hollywood.

Kim Macgregor are 54 de ani, este activa pe retelele sociale, acolo unde impartaseste cu prietenii virtuali secretele frumusetii ei, iar multi dintre acestia sunt impresionati de felul in care arata.

Tina Turner, inmormantare privata. Ce decizie a luat familia Reginei Rock n Roll

I se spune frecvent ca seamana cu Heidi Klum sau cu Gwyneth Paltrow, iar femeia de 54 de ani, care traieste in Mississauga, Ontario, Canada, nu rateaza nicio ocazie pentru a-si etala silueta zvelta, perfect tonifiata.

Chiar daca a nascut trei copii si este de sapte ani la menopauza, Kim este intr-o forma fizica de invidiat, iar asta se datoreaza unui program intensiv de sport, dar si unei alimentatii corecte, dupa cum marturisea ea.

Mai exact, intr-un clip postat pe TikTok, ea marturisea ca face sport de trei-cinci ori pe saptamana, ridca greutati frecvent , dar are grija si de ceea ce mananca, ea consumand frecvent smoothie-uri pregatite din diferite legume sau fructe, precum fructul dragonului.

„Ma simt minunat la 54. Traiesc cea mai buna perioada, sunt sanatoasa si ma simt bine in pielea mea. Am invatat atat de multe despre imbatranirea sanatoasa, iar pentru rezultate extraordinare trebuie sa aveti grija de: nutritie, sport, somn, intermittent fasting, stres.”, scria Kim pe Instagram, unde posteza imagini si alaturi de sotul ei, care este tare mandru de felul in care se mentine sotia lui. 

Irina Shayk, dementiala intr-o rochie de colectie. Cum a reactionat modelul cand a imbracat-o: „Visul meu a devenit realitate”- FOTO

Articole din aceeasi categorie