22.07.2022
Si-a privit frica in ochi! Iuliana Beregoi a sarit cu parasuta de la o inaltime de 4 mii de metri: „E asa o eliberare, te simti atat de liber, fara nici o responsabilitate” - VIDEO

Recent, Iuliana Beregoi si-a sarbatorit ziua de nastere. Tanara a implinit 18 ani. De ziua sa, interpreta a avut parte de multe surprize si cadouri minunate din partea prietenilor si rudelor sale. Cu toate acestea, una dintre surprize, Iuliana o va tine minte pentru toata viata. 

Dis de dimineata, la usa Iulianei au batut managerii sai, Alina Todasca si Catalin Dascalu, care au venit cu o surpriza pentru interpreta. 

„Este ziua Iulianei Beregoi si eu, ca si acum doi ani, m-am gandit sa-i fac o surpriza din partea mea si a lui Catalin. Va fi cadoul nostru pentru Iuliana la 18 ani”, a spus Alina Todasca. „Daca acum doi ani, Iuliana a baut apa din piscina lui Dorian Popa, in acest an ii pregatim ceva mai special. Vrem ca ea sa isi aminteasca cum si-a sarbatorit ziua de nastere. Sper ca o sa-i placa mult aceasta surpriza”, au adaugat managerii vedetei. 

Viata ei s-a schimbat la 180 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Scopul lor era de a o face pe Iuliana sa scape de frici. „Pentru asta suntem noi aici, ca sa construim o Women Power”. 

Cand mergeau spre locul destinatiei, Alina i-a spus Iulianei ca merg intr-o camera de insecte si pe ea se vor pune toate insectele. „Pe bune? Tu faci misto de mine, Alina? Vai de capul meu. Poti pune pe mine un gandac, doi maxim. Si imi pui si costum pe mine. Nu ma intereseaza, ma bat cu aia, le fac si scandal, eu fara costum nu intru acolo”, a spus Iuliana in timp ce-si facea cruce.

„Iuliana crede ca noi mergem la gandaci. Frica ei cea mai mare sunt gandacii. Ea crede ca vom merge acolo si sta foarte suparata si si-a inceput ziua suparata”, a spus Alina Todasca. 

Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Afla cine dintre membrii familiei a fost omagiat: „Am facut atat de multe deja impreuna, incat am impresia ca...” - FOTO/VIDEO

„Nu-mi inving fricile, dar ma sinucid. E ca si cum m-as duce sa-mi bat joc de inima mea. Mai bine urca un paianjen mare pe mine, decat gandacii aia”, a spus Iuliana suparata. 

Intr-un sfarsit, cu mare frica, dar totusi a ajuns la locul destinatiei. Surpriza adevarata a uimit-o mult de tot, insa tot e mai bine decat o camera cu gandaci. 

„Credeam ca merg la gandaci, de aia am zis ca nu o sa-mi placa”, a mentionat Iuliana. 

Interpreta a fost imbracata intr-un costum de culoare rosie, si-a imbracat tot echipamentul special si a mers sa-si indeplineasca visul. „Am sa sar cu parasuta, in sfarsit, abia asteptam. Vreau sa multumesc enorm familiei mele de la MixtonMusic pentru acest cadou extraordinar, pe care nu o sa-l uit niciodata”.

Xenia Deli si-a facut o coafura neobisnuita de ziua fiicei sale! Vezi cum o prinde pe model schimbarea de look - FOTO

Toti care au ramas jos, se uitau in sus si erau socati de inaltimea la care a zburat Iuliana. Ingrijorati, toti tineau pumnii stransi pentru Iuliana.

Interpreta a ramas foarte incantata cand a aterizat pe pamant. „A fost prea frumos, jur. Cand am sarit nu puteam respira, dar m-am relaxat si am inceput sa respir. A fost foarte misto. Mi-a placut cand am cazut in gol, fara parasuta. E cel mai frumos cadou, jur. Cea mai frumoasa experienta. A fost prea misto. E asa o eliberare, te simti asa liber, fara nici o responsabilitate”. 

Iuliana Beregoi este una din cele mai iubite artiste din spatiul romanesc si moldovenesc, fiind primul adolescent care a vandut Sala Palatului de doua ori la rand toate biletele. Contul sau de YouTube insumeza aproape 1 milion de abonati  datorita pieselor si vloggurilor sale. Iuliana este si protagonista serialului „Lara”, primul serial romanesc care poate fi urmarit pe Netflix. Printre cele mai ascultate piese ale Iulianei se numara „Vina mea”, care a reusit sa stranga peste 41 milioane de vizualizari pe YouTube, dar si „Cum suna linistea" si „Ne iubim".

Articole din aceeasi categorie