21.07.2022
Sarbatoare in familia Tatianei Heghea! Afla cine dintre membrii familiei a fost omagiat: „Am facut atat de multe deja impreuna, incat am impresia ca...” - FOTO/VIDEO

Pe data de 20 mai 2022, Tatiana Heghea a devenit mama pentru a treia oara, iar acum deja sarbatoreste aniversarea celor doua luni de la nasterea fiului sau, Tiberiu-Alexander.

„Doua luni? Cand au zburat? La multi ani, Tiberiu al nostru cel dulce.”, a scris Tatiana in descrierea unui clip video in care apare alaturi de baietel.

Si pentru ca surprizele organizate cu ocazia zilelor de nastere sunt o traditie frumoasa care se respecta in familia artistei, in aceasta zi importanta nu a putut lipsi tortul aniversar si lumnarile.

Cercei in forma de capace pentru conserve care costa 320 de euro! Vezi cum arata colectia de bijuterii de la brandul Gaultier - FOTO

Pe langa supriza, Heghea a publicat pe pagina sa de Instagram si un mesaj emotionant dedicat fiului sau: „Aceasta fotografie, e o adevarata capodopera pentru mine ca si femeie, mama! Il tin in brate pe nou-nascutul meu, la ale lui 6 zile de viata. Doamne, tineam in brate o viata de tocmai 6 zile care astazi numara deja 60 de zile, 2 luni de viata. Astazi, mezinul nostru Tiberiu-Alexander, implineste 2 luni! Tiberiu noatru dulce, esti atat de mic in bratele mele, puiul meu de om. Esti mic in comparatie cu multe lucruri pamantesti, insa esti ca un univers pentru noi, familia ta, pentru mine-mama ta. Am facut atat de multe deja impreuna, incat am impresia ca esti cu noi de ani de zile. Cresti sanatos si armonios, copile. Esti o minune de copil, zambitor si atat de intelept deja!
Lumea te iubeste, pui de om pentru intelepciunea si cumintenia ta! Ahh, stati sa ii cunoasteti si zambetul. E dulce rau. Tututor copiilor din lume sanatate si cer senin.”

„La multi ani fericiti si sanatosi inainte pentru voi!”, „La multe lunite, pui de om.”, „La multi anisori si toti sanatosei.”, au scris cativa inernauti in descrierea postarii publicate de interpreta.

Tatiana Heghea este o artista din Republica Moldova. Din repertoriul ei muzical fac parte piese precum: „Pui-de om”, „Prima invatatoare”, „Vara asta”. Artista este casatorita cu Eugen Rabei si au 3 copii.

Viata ei s-a schimbat la 360 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Articole din aceeasi categorie