26.01.2021
Comediantul show-ului „Stand Up”, gasit fara suflare in apartament, de catre sotia sa

Actorul si celebrul comediant din show-ul rus „Stand up" Alexandr Shaliapin, a fost gasit fara suflare in apartamentul sau din Moscova. Trupul neinsufletit a fost gasit de sotia sa.

Citeste si :  In goana dupa popularitate, vloggerul moldovean care si-a incendiat propria masina spune ca isi asuma consecintele: "Daca trebuie voi achita amenda. Imi asum responsabilitatea ca am poluat aerul" 

Potrivit canalului de Telegram, Lifeshot, artistul in varsta de 41 de ani avea venele taiate. Politia verifica versiunile mortii, una din principalele ar fi suicid. Anterior, s-a raportat ca Alexandr avea probleme cu alcoolul, motiv pentru care a trebuit sa paraseasca proiectul televizat.

Anastasia, sotia comediantului, sustine ca in ultimii 20 de ani, sotul ei avea probleme serioase cu alcoolul. A incercat in nenumarate ori sa lupte cu aceasta dependenta si avea si probleme psihologice din aceasta cauza. Intr-un interviu, directorul lui Alexander Shaliapin, Maria Malyakina, a confirmat ca el a avut o depresie severa in ultimele luni.

„Sotia a confirmat - s-a sinucis. Era deprimat. Nu am comunicat cu el de mult timp. Recent a fost in reabilitare, era in tratament. A iesit joi, a venit acasa. Nu s-a descurcat. Aveam programate concerte pentru februarie”, a spus Malyakina.


Alexander Shaliapin a devenit celebru datorita show-ului televizat Stand Up. Comediantul a fost un rezident permanent al Stand Up Show de la TNT, a lucrat ca prezentator la canalele de televiziune rusesti A-One si 2x2, a jucat in spectacole pe scena Teatr.doc. Totodata, a jucat in peste 50 de filme. Printre acestea se numara „Бумер-2”, „Женщины против мужчин”, serialul „Карпов” si multe altele.

Citeste si :  Culturistul Yuri Tolochko isi insala papusa gonflabila, cat timp aceasta este la reparat. Cu ce a inlocuit-o

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie