20.12.2022
Si-a lansat primul album la varsta de 6 ani! Afla cum a reusit interpreta Lavinia Rusu sa colaboreze cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori muzicali din Marea Britanie - VIDEO

A invatat la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume, dar muzica ramane marea ei pasiune. Despre studii, arta si viata la Londra sau in orice colt al lumii, afla detalii de la invitata emisiunii O Seara Perfecta, Lavinia Rusu.

De curand Lavinia a lansat o noua piesa in colaborare cu un cunoscut producator din Marea Britanie. „Am adus o noua piesa care a avut premiera recent. Se numeste „Comfort”. Am reusit sa o scriu aici, in Republica Moldova. Am inceput sa lucram online la piesa impreuna cu Aaron Sibley care este artist si producator in Marea Britanie. L-am cunoscut in 2018 la Selectia Nationala Eurovision. A trecut un timp, eu am castigat o bursa de studiu in Londra. Acolo am continuat lucru la piesa respectiva.”, a spus artista.

Dupa cum a recunoscut Lavinia, pe langa „Comfort” mai urmeaza in curand si alte piese scrise, de asemenea, de ea.

Intrebata de catre Geta Burlacu de unde se inspira cand scrie versuri, Lavinia Rusu a raspuns: „Ma inspir din viata personala si pentru mine scrisul este o exprimare a ceea ce simt. O metoda prin care imi spun adevarul. Uneori creatia poarte fi destinata unui singur om, dar ea sa fie facuta publica. In cazul meu este si o terapie as spune. Dupa ce am trecut printr-o perioada mai dificila emotional am reusit sa transpun aceste emotii in versuri.”

Roman Burlaca - emotii inainte de a deveni tata! Ce a povestit regizorul despre noua etapa din viata sa - VIDEO

De asemenea, interpreta a recunoscut ca iubeste muzica de mic copil, avand deja lansat un album muzical la varsta de 6 ani.

Revenind la subiectul noii sale piese, artista a decis sa povesteasca unde au avut loc filmarile videoclipului. „L-am filmat in preferatul meu parc din Londra. Se numeste Regent's Park care dispune de o varietate mare de specii de plante. La videoclip am lucrat cu sora mea, Otilia Rusu care studiaza si ea la Londra la productie video. Am facut parteneriat cu sora mea.”, a mentionat Lavinia Rusu.

Au jucat cu multa pasiune, dramatism si sinceritate! Corina Rotaru si Nicu Ciumasu - noii „Romeo si Julieta”. Afla ce inseamna acest spectacol pentru actori: „Am reinviat textul lui William Shakespeare” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie