05.05.2023
Si-a inceput cariera in calitate de chelner, dar a ajuns la Chefi la cutite! Afla povestea Irinei Fetcu si cum a fost experienta la emisiune - VIDEO

Foarte modesta, dar extrem de talentata si-a inceput cariera in calitate de chelner, acum este inginer-tehnolog sef la una din cele mai renumite retele de cafenele de la noi din tara. Invitata in studioul O Seara Perfecta a fost Irina Fetcu.

Irina a inceput sa munceasca de pe vremea cand era studenta, aceasta a marturisit ca:„Eram studenta, ca primul job oficial, dar eu asteptam weekendul sa merg la lucru, fiindca lucram doar in weekend. Era si un colectiv foarte frumos si era o atmosfera acolo, mie imi dadea viata munca pe care o faceam, chiar daca eram chelner.”

Ce rol are Tom Cruise in evenimentele incoronarii? Actorul este un apropiat al familiei regale britanice

Evolutia Iriniei a fost una tare interesanta. „Ca chelner am lucrat vreo doi sau trei ani, pentru mine era mai complicat. Imi placea, dar eu sunt mai sensibila ca om si mai erau intamplari mai placute si mai putin placute cu oaspetii si la mine in fiecare zi dupa lucru sau in timpul lucrului trebuia sa trag un bocet. La un moment dat am hotarat sa schimb un pic sfera si mai era inca un moment care m-a motivat sa ma mut in bucatarie. Era faptul ca noi in fiecare luna aveam eroul lunii si diploma pentru bucatari si barmani arata mai bine decat cea pentru cheneri si acum nu regret ca am trecut in back. Prin munca le faci pe toate, daca depui efort, dragoste, le reusesti, mai ajungeam la conflincte cu chelnerii.”,spunea Irina.

Fiind intrebata cum au aflat cei de Chefi la Cutite si cum a ajuns sa participe, aceasta a marturisit ca:„Deci, cred ca cu doi ani in urma a fost un filmulet de la Artizanii Gusturilor cu Nata Albot. Iar dupa lansarea lui cineva din chef la cutite si mi-a scris daca vreau sa particip si eu la acest show culinar. Eu de firea mea sunt mai retrasa si nu-mi place foarte mult sa ies in evidenta, dar cand ma uit in urma actiunilor pe care le fac se vede ca ies in evidenta. O perioada nu am raspuns, nu pentru ca imi era frica, dar ca nu stiam daca sunt omul potrivit pentru acest gen de concurs. Si al doilea eram si dupa concediu de maternitate si pandemia si cumva simteam ca m-am stins cumva in ceea ce priveste mancarea si stateam la dubii. Insa sotul mereu du-te, nu ai nimic de pierdut, pentru tine o sa fie o provocare, o sa te aprinzi, o sa fie ceva interesant pana la urma m-am dus.”

Camilla va fi regina, asa cum a visat, dar nu si populara. Cat de mult o detesta englezii?

„Urmeaza deja probele de bootcamp, unde eu ma rog sa nu am proba de orez. Am experienta si in bucatarie, mai mult in cofetarie dar imi e frica de orez. Nici acasa nu mi se primeste niciodata sa-l fac bine si ma rog sa nu am proba e orez, in rest ce o sa fie nu stiu, vreau sa fiu realista si sa nu-mi fac iluzii.”

Doina Ciobanu, pe coperta revistei Elle Spose! Fotografii de la nunta moldovencei au aparut in cea mai recenta editie - FOTO

Articole din aceeasi categorie