05.05.2023
Camilla va fi regina, asa cum a visat, dar nu si populara. Cat de mult o detesta englezii?

In preajma celui mai grandios moment trait vreodata de Charles, consoarta lui vede cum coroanele lor se clatina deja in fata multimii care ii contesta ca suverani.

Nici in scenariile ei cele mai indraznete, fosta amanta regala, Camilla Parker Bowles, nu credea ca va ajunge sa traiasca acest moment de fast absolut al Incoronarii, la bratul barbatului care i-a fost atat de mult timp „interzis“. Numai ca fix acest eveniment care va marca oficial urcarea pe tron a lui Charles este primit cu reticenta de multi britanici, care fie il contesta pe el ca viitor conducator al tarii, fie sistemul „noii monarhii“ pe care vrea s-o instaureze, fie faptul ca o fosta amanta regala va fi numita Regina Angliei si toata lumea va fi nevoita sa-i faca reverente.

Jennifer Lopez, acoperita cu piese animal print de la gat pana in varful degetelor. New York i-a devenit podium de defilare - FOTO

Ei bine, se pare ca nici atunci cand au decis sa-si asume public infama relatie, care a dus la destramarea mariajului lui Charles cu Printesa Diana (de parca ar fi avut vreodata vreo sansa sa le reuseasca!?!), cei doi monarhi nu au fost mai contestati si ridiculizati.

Potrivit unui nou sondaj realizat de Lordul Ashcroft in randul a peste 11.000 de persoane din Marea Britanie, din mai multe grupe de varsta, popularitatea Camillei s-a prabusit pana aproape de ultimul loc in clasament. Cumva, acum Regina Camilla este unul dintre cei mai putin populari membri ai Familiei Regale, devansandu-i doar cu cateva procente pe Printul Andrew si pe Ducii de Sussex. Ea este placuta sau macar tolerata de un procent de 39% dintre englezii chestionati (61% dintre ei pozitionandu-se impotriva sa), fata de 22% cati s-au exprimat in favoarea Printului Harry si de doar 16% care au cuvinte de intelegere pentru Meghan Markle.

Regele Charles si Regina Camilla (6) jpg

Cei mai populari sunt Printii de Wales, cu 62% procente in favoarea Printesei Catherine si 63% in favoarea Printului William - ceea ce le da apa la moara celor care spun ca Charles ar fi trebuit sa-i cedeze tronul direct primului sau nascut.

Shakira si Gerard Pique, scandal in Miami! Fratele artistei a sarit sa-l bata pe fostul fotbalist - FOTO

In tot cazul, in fata a ceea ce ar fi trebuit sa fie un val de sustinere, nicidecum de blam, Charles al III-lea este increzator ca fastul evenimentului va eclipsa curentul contestatar si va restabili ordinea odata ce vor purta titulatura de regi cu toata legitimitatea oferita de traditionalul ritual religios. Si, oricum, potrivit unor surse de la Palat, fiul cel mare al Elisabetei a II-a n-ar fi putut face acest urias pas, daca n-ar fi avut sustinerea permanenta a Camillei, unica lui iubire si marea lui constanta in viata.

Articole din aceeasi categorie