04.05.2023
Doina Ciobanu, pe coperta revistei Elle Spose! Fotografii de la nunta moldovencei au aparut in cea mai recenta editie - FOTO

Cunoscutul model originar din Republica Moldova, Doina Ciobanu, s-a casatorit in secret in toamna anului 2022. Despre deosebitului moment din viata sa, aceasta a povestit in luna ianuarie, in cadrul unui interviu pentru revista Vogue France.

La cateva luni de la interviul pentru Vogue, Doina a intregistrat un nou succes. O fotografie de la nunta sa a aparut pe coperta revistei italiene Elle Spose.

„Grazie @elle_italia @elle_spose for asking us to grace your digi cover.”, a scris modelul si bloggerita intr-o postare de pe pagina sa de Instagram.

Sfasiat de durere la aproape 2 ani de la trecerea in nefiinta a sotiei sale! Nicolae Botgros, in lacrimi la mormantul Lidiei Bejenaru: „La cei 70 de ani pe care Liduta i-ar fi implinit, poate ca...” - VIDEO

„Eu tare ma bucur ca voi ati facut nunta in Moldova. Ani fericiti inainte.”, „Oh, nu, doar cea digitala? Speram sa vad versiunea tiparita.”, „Ohhh, imi place! Felicitari!”, sunt doar cateva dintre zecile de comentarii pe care le-a primit Doina Ciobanu in sectiunea de comentarii a publicatiei.

Elle Spose reprezinta un proiect al revistei Elle care se bazeaza in special pe a inspira miresele in tot ceea ce inseamna o nunta perfecta.

Doina Ciobanu este o fashion bloggerita si model, originara din Republica Moldova si stabilita cu traiul in Italia de cativa ani. Ea a colaborat cu brand-uri precum: Agent Provocateur, Burberry, Versace.

Doua generatii intr-un video! Katy Black, momente induiosatoare alaturi de sotul si parintii ei: „Semeni ca doua picaturi de apa cu mama ta” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie