12.10.2023
Si-a facut singura machiajul si a probat rochia de mireasa cu 15 minute inainte de eveniment. Diana Voevutki, noi detalii despre nunta ei - VIDEO

Designerul Diana Voevutki traieste o perioada de poveste. De curand ea a fost mireasa, iar detalii despre eveniment afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Emotii frumoase a trait designer-ul Diana Voevutki la inceputul lunii. Ea si iubitul sau si-au oficializat relatia. Despre marele eveniment a vorbit chiar Diana.

„Am facut petrecere si cununie si astazi ne-am luat si certificatul oficial. Suntem sot si sotie. A fost un pic de secret, de fapt, nimanui nu am zis. Au stiut doar cei mai apropiati prieteni. Am decis asa pentru ca nu am vrut discutii foarte multe. Oamenii stiu sa mai discute atunci cand trebuie si cand nu trebuie”, a spus femeia.

Intrebata cati oaspeti au fost prezenti la petrecere si in cat timp s-au pregatit, Voevutki a raspuns: „Ne-am pregatit pe ultima suta de metri. Rochia mea au luat-o cu 15 minute inainte sa ies din casa. Machiajul mi l-am facut singura pentru ca am ramas fara persoana care trebuie sa il faca. M-am machiat in 15 minute tot. A fost o pregatire expres”.

Peste 22 de mii de vizualizari in doar 13 ore! Satoshi a lansat piesa „Daca maine nu mai vine”: „Fiori pe sira spinarii” - VIDEO

„Nu am cusut-o eu, mi-au cusut-o”, a mai dezvaluit Diana despre rochia sa de mireasa.

„Cine sunt nasii?”, la aceasta intrebare designer-ul a raspuns: „Ne-am gandit sa nu punem pe nimeni la cheltuiala, sa nu punem pe nimeni in situatie. De asta am decis ca ne cununam fara nasi. Cu Vitalie ne stim de cand faceam voluntariat si atunci am zis ca mi-ar placea sa am un asemenea nas. Un cuplu foarte frumos. Cu cateva zile inainte, intr-o discutie le-am spus ca sunt oamenii pe care i-as fi vrut de nasi si ei au zis ok. Acestea sunt oameni trimisi de Dumnezeu”.

Madalina Catanoi - moment de sinceritate! Care este cea mai mare frica a interpretei: „Cea mai mare totusi este...” - VIDEO

Totodata, Diana a povestit ca cei doi copii ai ei au reactionat minunat la vestea ca mama lor se casatoreste. De asemenea, aceasta a povestit ca relatia dintre sot si copii este una de-a dreptul speciala.

Articole din aceeasi categorie