12.10.2023
Madalina Catanoi - moment de sinceritate! Care este cea mai mare frica a interpretei: „Cea mai mare totusi este...” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Madalina Catanoi care a povestit ce face la moment, dar si ce planuri are pentru viitorul apropiat.

„Invit telespectatorii sa intre pe pagina mea de Youtube - „Madalina Catanoi”, unde pot asculta colajul integral”, a mentionat artista.

Intrebata de ce a decis sa lanseze un colaj muzical, Catanoi a raspuns: „Am facut acest colaj pentru a canta la mai multe evenimente si desigur, pentru publicul nostru drag care mereu asteapta melodii noi si frumoase. Colajul dureaza vreo 6 minute. Pentru mine nu este greu, dar cei care danseaza intampina greutati”.

Sedinta foto neobisnuita! Ionel Istrati a pozat intr-o celula din inchisoare. Ce tinuta a ales sa poarte interpretul - FOTO

Artista a povestit si ce face la moment, dar si ce planuri are pentru viitorul apropiat. „Multumesc, fac bine, cant si desigur ca urmeaza mai multe molodii frumoase pentru ca oamenii chiar imi cer asta si asteapta. Lucram pentru noi melodii care asteapta. Eu cant, dar pe langa mine cineva ma ajuta”, a povestit Madalina Catanoi.

Ce familie frumoasa are Connect-R! Artistul si Misha, alaturi de fiica lor la avanpremiera filmului in care joaca Maya

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Catanoi a venit incaltata in opici, ceea ce se intalneste destul de rar in ziua de azi la interpretele de muzica populara: „Mai greu pana ne incaltam, dar este foarte frumos si deosebit, asa zic eu mereu si este foarte comod”.

Chiar daca la evenimente opteaza pentru portul popular, in viata de zi cu zi, interpreta experimenteaza diferite stiluri vestimentare. „Mai des port fuste si rochii”, a spus Madalina.

Totodata, invitata a avut parte de cateva intrebari blitz din partea Anisoarei Loghin.

Un barbat chel sau unul cu burtica?

„Ce intrebari... Am crezut ca sunt legate de muzica populara. Nu stiu, cu burtica”.

Un an fara bani sau un an fara telefon?

„Un an fara telefon”.

Cea mai mare frica pe care o ai...

„Frica de intuneric, dar cea mai mare totusi este sa nu pierd persoanele dragi”.

Ai poza vreodata nud?

„Nu, niciodata. Asa consider eu ca este cel mai bine pentru mine”.

Peste 22 de mii de vizualizari in doar 13 ore! Satoshi a lansat piesa „Daca maine nu mai vine”: „Fiori pe sira spinarii” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie