26.02.2022
Si-a dorit o fetita, dar s-a ales cu mai multe deodata! Gestul puternic pe care l-au facut Nina si Emilian Cretu: „La moment, in casa noastra stau cinci fetite si cinci maturi” - VIDEO

Din cauza razboiului din Ucraina, multi refugiati au nevoie de ajutorul moldovenilor, care, mai mult ca niciodata, s-au mobilizat si au reusit sa dea dovada de omenie. Printre aceste persoane se numara si familia Cretu, care nu au ramas indiferenti fata de oamenii din Ucraina si chiar au luat cateva persoane la ei acasa, pentru a le oferi caldura si confort. 

„Emilian si-a dorit nespus de mult o fetita sa aiba anul asta, iar Dumnezeu i-a adus tocmai cinci deodata (toate impreuna cu mamele lor)”, a subliniat Nina Cretu. 

„In sfarsit casa noastra este plina de copii. Si sunt sigura ca nu doar a noastra”, a adaugat Nina. 

„Pacea este singura cale!”: Stephen King, Jared Leto, Cardi B si alte vedete occidentale - despre evenimentele din Ucraina

„La moment, in casa noastra stau cinci fetite si cinci maturi, printre care si o ruda de a noastra. Din pacate, un verisor nu a putut sa vina, pentru ca el este pompier si respectiv este dator sa fie acolo, pentru a salva alte vieti. El si-a adus copiii si sotia la vama si, sperand sa-i revada cat mai curand, a plecat inapoi. 

Astazi, Emilian cand a venit acasa, una dintre femeile care stau la noi, absolut straina a inceput a plange, l-a cuprins atat de tare pe Emilian si i-a multumit si in acel moment iti dai seama cat de fericit poti face un om in astfel de clipe, cat de multa fericire primesti si oferi in schimb. 

Fiica lui Konstantin Meladze a vorbit despre plecarea tatalui ei din familie si lupta impotriva oncologiei: „A afectat psihicul”

Cat de spatioasa, cat de pretioasa poate deveni casa ta. Acum nu ma mai gandesc ca-i praf in casa, ca sunt haine imprastiate, ca poate copiii pot strica ceva. Nu ma gandesc la absolut nimic, ma gandesc doar cum sa ofer mai mult ajutor”, a spus Nina Cretu.

„Anul acesta mi-am dorit un copil, anume o fetita. Astazi Dumnezeu mi-a dat 5 deodata, patru in brate si a 5-a doarme… P.S. Este fericit acel om ce daruieste dragoste…”, a scris Emilian Cretu pe pagina sa de Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie