27.02.2022
Fiica lui Konstantin Meladze a vorbit despre plecarea tatalui ei din familie si lupta impotriva oncologiei: „A afectat psihicul”

Fiica lui Konstantin Meladze - Leah, care va implini in curand 18 ani, a acordat primul ei interviu si a vorbit despre cat de greu a trecut prin momentele in care tatal ei a plecat din familie pentru Vera Brejneva. Atunci, Leah avea noua ani si abia recent a putut sa-l ierte pe tatal ei pentru acest lucru. 

„Toate certurile care aveau loc in casa noastra erau banale, dar asta mi-a afectat foarte mult psihicul. Intreaga noastra familie este destul de anxioasa. M-am asteptat intotdeauna la ceva rau”, a spus tanara, care participa la show-ul „Golos” Ucraina, intr-un interviu.

Mai tarziu, in interviu, Leah a mai remarcat ca merge la un psiholog. 

In acelasi timp, Leah a spus ca comunicarea ei cu tatal ei nu s-a oprit niciodata.

Fiica Priyankai Chopra si a lui Nick Jonas s-a nascut prematur, prin mama-surogat, si e inca in spital. Parintii i-au pregatit odaia

„Nu m-am simtit niciodata abandonata. Mama mi-a spus clar: cand parintii divorteaza, copiii nu divorteaza. Am vrut doar sa fie fericiti. Asta e tot de ce aveam nevoie”, a spus fata. 

Intr-un interviu, fata a vorbit pentru prima data si despre boala grava de care a suferit recent. 

„Am schiopatat patru ani, iar tatal meu a inceput sa observe asta. Mi-a spus sa merg la un RMN. Am fost la spital, si dupa investigatie doctorii au vorbit cu parintii mei”, spuse Leah.

Dupa aceea, fetei i s-a spus ca nu are de ce sa-si faca griji, dar va trebui sa mearga in Germania pentru o operatie. Leah a aflat adevarul deja in timpul reabilitarii.

„S-a dovedit ca mi s-a indepartat o tumoare, dar a fost benigna. Da, am aflat despre asta cand totul era deja bine. Dar nu mi-a fost teama de cancer”, a recunoscut fiica lui Meladze, spunand ca in curand va trebui sa mearga la medici pentru a-i scoate acele de pe picior.

In interviu, Leah a comentat si zvonurile ca a ajuns la proiectul muzical cu ajutorul tatalui ei si ca succesul ei se explica tocmai prin faptul ca este fiica lui Meladze. 

„Tata uraste negocierele. Cu nimeni, cu nimic. Nu o va face. Tot ce s-a intamplat la „Golos” este foarte sincer”, a spus Leah. 

Fata a mai spus ca cu siguranta isi doreste sa faca muzica, chiar daca este inferioara ca talent fata de propriul ei tata.

Arnold Schwarzenegger a postat o imagine cu un nou membru al familiei sale - FOTO

„Nu am auz muzical atat de bun precum are tatal meu. Multi spun ca nu trebuie sa imi fac de rusine familia, numele, caci toti suntem atat de talentati, trebuie sa o fac. Nu, este stupid. Da, s-ar putea sa nu nimeresc putin in note, pentru ca nu sunt cel mai puternic vocalist, dar asta vreau sa fac”, a afirmat Leah. 

In interviu, fata a mai recunoscut ca s-a despartit recent de iubitul ei Vlad Fenichko, finalist in proiectul „Golos deti”, pe care il cunostea inca de la varsta de 14 ani. Dar Leah a recunoscut ca s-ar putea intoarce la el, pentru ca asta se intamplase de mai multe ori in relatia lor.

Dupa ce Meladze a plecat, mama lui Leah, Yana Summ, si-a aranjat viata personala si s-a casatorit cu un om de afaceri. Din casatoria cu compozitorul, ea mai are o fiica mai mare, Alice, si un fiu mai mic, Valery, care a fost diagnosticat cu autism. Konstantin Meladze si-a inregistrat oficial casatoria in 2015 cu Vera Brejneva, cu care a avut o relatie din 2005.

„Ma bucur ca tata este fericit. Nu-mi pasa absolut unde, cum, cu cine. Viata este pentru a te bucura”, a impartasit Leah, sugerand ca nu prea comunica cu noua aleasa a inimii tatalui ei. 

Emily Ratajkowski, spectaculoasa la Saptamana Modei de la Milano, intr-un costum de inspiratie masculina. Arata bine si in haine largi - FOTO

Leah a mai recunoscut ca femei necunoscute ii scriu des pe retelele de socializare si il insulta pe tatai ei, insa ea mereu il apara. 

„A fost intotdeauna cel mai amabil, cel mai generos, a fost cel mai bun tata de pe pamant”, a concluzionat Leah. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie