10.03.2021
Si-a abandonat cariera de ofiter de politie, iar acum face o avere pozand sexy pentru o platforma dedicata adultilor

O tanara din Marea Britanie a renuntat la uniforma de politie, iar acum face o avere din pozele sexy pe care le posteaza pe Only Fans, o platforma destinata adultilor. 

Charlotte Rose a luat o decizie radicala la un an de cand a imbracat pentru prima data uniforma de politie. Tanara care iubeste animalele si-a dorit dintotdeauna sa fie veterinar si a intrat la Universitatea Cambridge. A fost nevoita sa-si amane studiile, iar un prieten a indrumat-o sa se angajeze la politie si sa aiba grija de cateii de acolo. 

De ziua femeilor, Valeria Fainescu a adus pe lume un baietel: „Iti fac cunostinta cu noul membru al familie Fine”

Tanara a primit imediat jobul, insa la fel de rapid a si renuntat la el. “Mi-am luat calificarile, insa mi-am dat seama ca slujba asta nu era pentru mine, era un mediu de lucru dominat de barbati. Stiam ca pot petrece zece ani incercand sa intru in unitatea de caini si ca risc ca acest lucru sa nu se intample niciodata. Asa ca am renuntat dupa un an, cand aveam 20 de ani”, a spus Charlie pentru Daily Star

Smiley a devenit tatic! Iubita lui a nascut o fetita perfect sanatoasa - VIDEO

Dupa ce a renuntat la uniforma, satena a inceput sa cocheteze cu modellingul. La propunerea unui prieten, Charlie a realizat o sedinta foto incendiara cu mai multe masini sport, printre care si preferata ei, Lamborghini.

In 2016 a fost invitata sa publice continut sexy pe Only Fans. De atunci si pana acum tanara a castigat peste 1,3 milioane de lire sterline si si-a cumparat chiar si masina visurilor: un Lamborghini mov. 

Perseverenta da roade! Femeia - Ofiter superior, Doina Liutaia-Bujor, despre profesia de politist si feminitate: „Imbracand uniforma pentru prima data, m-au coplesit emotiile. Sorbeam si savuram imaginea ce o vedeam in oglinda”

Admiratorii ei platesc sume considerabile pentru a o vedea aproape goala, iar Charlie spune ca i-a cucerit cu “schimbul de roluri”. Tanara de 27 de ani castiga acum intre 115.000 si 150.000 de lire sterline pe luna si spune ca munceste pentru fiecare banut. 

"Cand eram model, mereu mi se spunea ce sa port si cum sa pozez, asa ca acum imi place ca detin controlul si am libertatea sa creez ce continut vreau eu. Unii oameni cred ca sunt bani facuti usor si ca tot ce trebuie sa faci este sa postezi niste nuduri. Dar ei nu vad cate ore pe zi muncesc eu” a mai spus Charlie. 

Articole din aceeasi categorie