09.03.2021
Inainte de ziua femeilor, Valeria Fainescu a adus pe lume un baietel: „Iti fac cunostinta cu noul membru al familie Fine”

Pe 7 martie, Valeria Fainescu a nascut cel de-al doilea copil al ei. 

Dupa ce si-a tinut ascunsa sarcina 27 de saptamani, iar apoi si-a anuntat „supereroii” ca asteapta un baietel, Valeria Fainescu a adus pe lume noul membru din familia lor.

Suntem bine, multumesc pentru toate mesajele voastre de sustinere! Iti fac cunostinta cu noul membru al familie Fine. Am filmat toata nasterea, o sa postez video pe YouTube la ora 19:07” - a scris bloggerita pe Instagram.

Si fericitul tata, Victor Fainescu, a publicat un mesaj pe retele de socializare, unde a scris: „Baiatul meu, multumesc Doamne pentru aceasta minune”.

Victor si Valeria mai au impreuna o fetita - Victorita, de doar doi anisori.

Organizau concursuri unde ofereau apartamente, masini, telefoane si bani, insa acum au renuntat la ele. De ce familia Fainescu nu mai apeleaza la giveaway-uri pe Instagram? „Popularitatea poti s-o faci intr-o zi, dar brandul se face in zece ani.”

Perseverenta da roade! Femeia - Ofiter superior, Doina Liutaia-Bujor, despre profesia de politist si feminitate: „Imbracand uniforma pentru prima data, m-au coplesit emotiile. Sorbeam si savuram imaginea ce o vedeam in oglinda”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie