30.08.2022
Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

Marisha Ignat este o dansatoare de succes din Moldova, o bloggerita cunoscuta, care este foarte activa pe retelele sociale. Recent, tanara a decis sa discute cu urmaritorii sai si sa le raspunda la intrebari. Si, printre aceste raspunsuri, Marisha a publicat si o imagine de arhiva, din 2012. 

In InstaStories, Marisha Ignat a publicat un colaj. Prima imagine a fost facuta in anul 2012, iar a doua imagine - in 2022. 

„Cei care nu vor dormi noaptea aceasta si nu au ce face, eu va dau o ocupatie. Pana dimineata gasiti 10 diferente. Succes”, a mentionat bloggerita. 

Anastasia Iacub - imagini adorabile cu fiica sa! Miss Moldova 2015 a mers intr-o vacanta in Grecia: „Cum am trait eu fara tine?” - FOTO/VIDEO

Comparand imaginile, putem observa ca bloggerita a slabit considerabil. De asemenea, si-a schimbat forma sprancenelor si a buzelor. 

Marisha este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din tara, dar si o bloggerita apreciata care are peste 45 de mii de urmaritori pe Instagram.

Sarbatoare dubla in familia Doinei Sulac! Vezi ce mesaj emotionant le-a dedicat interpreta mamei si bunicii sale: „Cele mai importante femei din viata mea” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie