30.08.2022
Saptamana de miere s-a terminat! Ce se intampla cu Jennifer Lopez si Ben Affleck

Jennifer Lopez si Ben Affleck au aterizat, luni, la Los Angeles, dupa ce timp de o saptamana si-au manifestat dragostea prin Italia.

Cei doi au fost surprinsi dupa ce au coborat dintr-un avion privat pe Aeroportul International Los Angeles si s-au urcat apoi intr-un SUV negru.

Actorul, care parea mai in forma ca niciodata, s-a oprit pentru a fuma o tigara inainte de a se indrepta spre casa cu doamna Affleck.

Cei doi si-au potrivit, de asemenea, tinutele pentru ziua calatoriei. Affleck a purtat pantaloni gri, un pulover bej si un sacou asortat, iar Lopez arata foarte bine intr-un trening bej cu alb.

Ambii si-au completat look-ul cu ochelari de soare si pantofi sport albi. Affleck, in varsta de 50 de ani, si cantareata, in varsta de 53 de ani, si-au petrecut ultima saptamana calatorind prin Italia, unde au fost surprinsi in ipostaze romantice.

Kim Kardashian seamana din ce in ce mai mult cu o papusa Barbie. Vedeta, intr-o rochie roz pe retelele de socializare - FOTO/VIDEO

Indragostitii s-au rasfatat cu o sesiune de cumparaturi in Milano si au fost vazuti sarutandu-se pe Lacul Como.

Cu toate acestea, fericirea le-a fost intrerupta atunci cand au fost facute publice cateva filmari de la nunta fara acordul lor. Imaginile in care vedeta canta pentru noul ei sot  in timpul ceremoniei de nunta au facut deliciul fanilor.

Lopez s-a grabit, insa, sa-si exprime supararea spunand ca videoclipul a fost filmat fara permisiunea lor si apoi „vandut pentru bani”.

Sarbatoare in familia bloggeritei Ana Irina! Vezi ce petrecere de neuitat a avut fata acesteia, Crina - FOTO/VIDEO

Solista a purtat trei rochii Ralph Lauren pe tot parcursul nuntii si bijuterii de peste doua milioane de dolari.

Ben si Jennifer, care au mai fost logoditi si in 2000,  au decis sa se casatoreasca anul acesta, in aprilie.

Articole din aceeasi categorie