08.06.2022
Shakira rupe tacerea pe retelele de socializare dupa ce a anuntat despartirea de Gerard Pique - VIDEO

Shakira a postat un videoclip pe retelele de socializare, dupa ce a anuntat despartirea de Gerard Pique.

Shakira a rupt tacerea pe retelele de socializare dupa ce a anuntat ca s-a despartit de fundasul Barcelonei, Gerard Pique, dupa 12 ani de relatie. Cantareata, in varsta de 45 de ani, a postat pe Instagram un videoclip in care danseaza alaturi vedetele noii sale emisiuni Dancing With Myself, Nick Jonas si Liza Koshy.

Shakira a postat un videoclip pe retelele de socializare

Si, desi nu a facut referire la despartirea de fotbalist, trio-ul a putut fi vazut executand un dans mexican. Shakira a distribuit, de asemenea, o fotografie pe retelele sale de socializare in care pare fericita, zambind alaturi de colegii ei.

Shakira si Gerard s-au reunit pentru evenimentul sportiv al fiului lor in weekend, la scurt timp dupa ce si-au anuntat despartirea. Cantareata columbiana a confirmat sambata ca nu mai este cu iubitul ei fotbalist, in varsta de 35 de ani, alaturi de care are doi copii. In noile imagini distribuite pe Twitter, Shakira si Gerard au fost vazuti la eveniment alaturi de baiatul lor cel mic, Sasha, in varsta de sapte ani, desi nu au fost fotografiati impreuna.

The Motans a lansat o noua piesa care a cucerit publicul instant! Vezi cat de bine suna „Cafe de Flore”: „E pe repeat de cand ati lansat-o” - VIDEO

Artista si fundasul s-au despartit

Potrivit ziarului spaniol El Periodico, fostul cuplu incearca sa ramana in relatii bune de dragul copiilor lor, in ciuda faptului ca povestea lor de dragoste este tensionata. Anuntul a venit pe fondul zvonurilor aparute in tabloidele spaniole potrivit carora cuplul ar fi pe punctul de a se desparti, sursele sustinand ca el ar fi inselat-o pe vedeta.

„Ne pare rau sa confirmam ca ne despartim. Pentru bunastarea copiilor nostri, care sunt prioritatea noastra cea mai mare, va rugam sa le respectati intimitatea. Va multumim pentru intelegere”., a transmis cantareata.

Katy Black - emotionata pana la lacrimi! Cum arata noua casa a bloggeritei si ce design deosebit are - VIDEO

Publicatia spaniola El Periodico a relatat ca cei doi soti locuiesc separat de cateva saptamani, dupa ce Pique ar fi fost dat afara din casa familiei de catre artista. Potrivit unor surse, Pique duce de atunci un „stil de viata petrecaret” intr-o garsoniera si se bucura de iesirile in oras cu coechipierii sai. Niciuna dintre parti nu a abordat afirmatiile privind infidelitatea.

Articole din aceeasi categorie